Τρίτη 2 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Το βιβλίο "Δοκίμιο της Ιστορίας του ΚΚΕ", θα παρουσιάσει ο Χρήστος Τσιντζιλώνης, μέλος του Ιστορικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ, σε εκδηλώσεις στην Κεντρική Μακεδονία. Συγκεκριμένα:

- Στις Σέρρεςσήμερα στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του "ΟΡΦΕΑ".

- Στη Βέροιααύριο Τετάρτη στις 7 μ.μ., στην "ΕΛΗΑ".

  • Οι ΚΟΒ Κολιάτσου και Οικοδόμων πραγματοποιούν σύσκεψη με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ" αύριο Τετάρτη στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία τους (Πατησίων 280).
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Λακωνίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα "Παρουσίαση των ντοκουμέντων της ΚΕ για το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ" αύριο Τετάρτη στις 6 μ.μ., στην ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).
  • Η ΑΕ Καλαμαριάς πραγματοποιεί συγκέντρωση, με θέμα "Τα ντοκουμέντα της ΚΕ του ΚΚΕ για το 15ο Συνέδριο, ενόψει του διαλόγου που γίνεται την περίοδο αυτή σε όλη τη χώρα", αύριο Τετάρτη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημαρχείου Καλαμαριάς. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κόφφας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Κυψέλης του ΚΚΕ πραγματοποιούν συζήτηση για τα ντοκουμέντα του 15ου Συνεδρίου αύριο Τετάρτη στις 7 μ.μ., στα γραφεία τους, Κερκύρας 91,τηλ. 8826.775.
  • Η ΚΟΒ Χαϊδαρίου, στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου για το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ, πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση αύριο Τετάρτη στις 7 μ.μ. στα γραφεία της (Αγωνιστών Στρατοπέδου και Χρυσοστόμου Σμύρνης).
  • Η ΝΕ Αρκαδίας στα πλαίσια της ενημέρωσης των εργαζομένων γύρω από τις θέσεις του ΚΚΕ για το 15ο Συνέδριο, διοργανώνει αύριο Τετάρτη περιοδεία του Κώστα Παρασκευά, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα ο Κ. Παρασκευάς θα περιοδεύσει σε χώρους δουλιάς στην Τρίπολη και στις 6.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου στη Μεγαλόπολη.
  • Η ΑΕ Καλαμάτας και οι κλαδικές ΚΟΒ της ΝΕ Μεσσηνίας πραγματοποιούν σύσκεψη μελών και οπαδών του Κόμματος, με θέμα την παρουσίαση των ντοκουμέντων του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ την Πέμπτη 4 - 4 - 96, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας (Αριστοδήμου 81, 3ος όροφος).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ