Τρίτη 2 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Αλ. Παπαρήγα στη Χίο και τον Τσεσμέ

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα,επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στη Χίο και στην τουρκική πόλη Τσεσμέ,αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη 4-4-96.Συγκεκριμένα:

- Αύριο Τετάρτη το πρωί η Αλέκα Παπαρήγα θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με το νομάρχη Χίου, το ΔΣ της Ενωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ. Στις 1 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στη συνέχεια θα συναντηθεί με το ΔΣ του Βιοτεχνικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και στις 7 μ.μ. θα μιλήσει στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο.

- Την Πέμπτη 4-4-96 η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα επισκεφθεί την τουρκική πόλη Τσεσμέ,η οποία βρίσκεται απέναντι από τη Χίο. Οι δύο πόλεις βρίσκονται σε πορεία αδελφοποίησης. Η Αλ. Παπαρήγα θα συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης Τσεσμέ και με κοινωνικούς και πολιτικούς παράγοντες της περιοχής. Η επίσκεψη γίνεται με σκοπό να αναδειχτεί η ανάγκη φιλίας και συνεργασίας των λαών, οι οποίοι δέχονται τις πολύπλευρες συνέπειες από την πολιτική της "νέας τάξης πραγμάτων", την πολιτική του "διαίρει και βασίλευε".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ