Τρίτη 2 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Βδομάδα εσωκομματικών συνεδριάσεων

Βδομάδα εσωκομματικών συνεδριάσεων για τη ΝΔ, καθώς αύριο συνέρχεται η Εκτελεστική Επιτροπή του Κόμματος και την Παρασκευή συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Επιτροπή. Αν στην πρώτη συνεδρίαση δεν αναμένεται κάποια κριτική στην ηγεσία του κόμματος, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα τα πράγματα δε θα είναι και τόσο ήρεμα. Αλλωστε στην προηγούμενη συνεδρίασή της δε μίλησαν οι βουλευτές και οι "Μητσοτακικοί", διά στόματος του Κ. Πυλαρινού, είχαν πει ότι στην επόμενη συνεδρίαση της ομάδας θα υπάρξει ο αντίλογος στην εισήγηση του Μ. Εβερτ.

Η ηγεσία του κόμματος προτίθεται να θέσει προς συζήτηση "τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις", το θέμα των πρόσφατων εσωκομματικών εκλογών και τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών, τα οποία η ηγεσία τα εμφανίζει σαν μεγάλη επιτυχία και απάντηση στους εσωκομματικούς αντιπάλους που κάνουν λόγο για αναποτελεσματικότητα της κομματικής γραμμής και για μείωση της απήχησης του κόμματος στους κοινωνικούς χώρους.

Πάντως η πλευρά των βουλευτών που πρόσκεινται στον επίτιμο πρόεδρο αναμένεται να θέσει στη συνεδρίαση τις καταγγελίες που έχουν γίνει για παρατυπίες στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές. Ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης δεν έχει ανακοινώσει ακόμα εάν θα παραστεί στη συνεδρίαση (στην προηγούμενη δεν πήρε μέρος) ή εάν σε περίπτωση παρουσίας του προχωρήσει σε παρέμβαση αναπτύσσοντας τις γνωστές του θέσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ