Πέμπτη 8 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης διοργανώνει το Σάββατο 10 Μάη στις 7 μ.μ. εκδήλωση στο Θεατρικό Εργαστήρι του δήμου με θέμα "Το αίτημα της ειρηνικής συνύπαρξης στην ποίηση για παιδιά και εφήβους" και ομιλητή τον Θ. Καραγιάννη, κριτικό βιβλίου. Θα συμμετέχουν μέλη της ορχήστρας των μαθητών του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Ηλιούπολης.
  • Το Ζωγραφιώτικο Κίνημα Ειρήνης διοργανώνει το Σάββατο 10 Μάη στις 6 μ.μ., στην πλατεία Γαρδένιας, εκδήλωση με θέμα "Βαλκάνια και "νέα τάξη πραγμάτων"". Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παράσταση Καραγκιόζη με τον Μάνθο Αθηναίο, παιδική ζωγραφική για την ειρήνη και έκθεση αφίσας και φωτογραφίας.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Χολαργού διοργανώνει το Σάββατο 10 Μάη στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χολαργού, εκδήλωση για το ρόλο του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, το Αιγαίο και την Κύπρο. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα και παράσταση Καραγκιόζη.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων διοργανώνει το Σάββατο 10 Μάη στις 6 - 8 μ.μ. υπαίθρια παιδική ζωγραφική με θέμα την Ειρήνη στον πεζόδρομο μπροστά από το Αχίλλειο. Θα ακολουθήσει στις 8.30 - 9.30 μ.μ. παράσταση Καραγκιόζη και στις 10 μ.μ. μπροστά από το Δημαρχείο θα δοθεί συναυλία με σύγχρονη μουσική από τη Νεανική Δράση.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης διοργανώνει την Κυριακή 11 Μάη στις 6 μ.μ. στην αίθουσα Επαγγελματοβιοτεχνών Νέας Σμύρνης (Ικονίου 26 και Καλλιπόλεως) παιδική γιορτή. Η γιορτή θα είναι αφιερωμένη στην ειρήνη και θα περιλαμβάνει απαγγελίες, μουσική, παιχνίδια και πολιτιστικό πρόγραμμα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
  • Οι Επιτροπές Ειρήνης Ν. Ηρακλείου και Ν. Ιωνίας,καθώς και τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ και οι Σύλλογοι Γυναικών συνδιοργανώνουν την Κυριακή 11 Μάη στις 7.30 μ.μ. εκδήλωση στην πλατεία του Ηλεκτρικού στο Ν. Ηράκλειο. Η εκδήλωση περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το Μουσικό Συγκρότημα Ν. Ιωνίας.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης θα προβάλει την Κυριακή 11 Μάη στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών (Μαρίνου Αντύπα 86) την αντιπολεμική ταινία "Η Μοίρα ενός ανθρώπου" του Σεργκέι Μπονταρτσούκ. Στη διοργάνωση της εκδήλωσης συμμετέχουν η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης, η Ζ ΕΛΜΕ, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών και η τοπική Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων διοργανώνει την Κυριακή 11 Μάη,στο χώρο μπροστά από το καφενείο Κωστήκα, εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 9 μ.μ. με ομιλία του Γρηγόρη Λαμπράκη, γιου του πρωτοπόρου μαραθωνοδρόμου της Ειρήνης, στις 9.30 μ.μ. θα δοθεί συναυλία από τη μαθητική χορωδία του Γυμνασίου Αγ. Μονής, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου, καθηγητή μουσικής, Γιάννη Μαρινάκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ