Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Βαρύ πένθος για τους δημάρχους και τον αγροτοσυνδικαλιστή

Συλλυπητήρια της Αλέκας Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και του Βαγγέλη Μπούτα στις οικογένειες των αδικοχαμένων, που κηδεύονται σήμερα

Οι κάτοικοι του Νομού Καρδίτσας κηδεύουν σήμερα τους τρεις δημάρχους και τον αγροτοσυνδικαλιστή, που σκοτώθηκαν προχτές σε τροχαίο δυστύχημα στα Καμένα Βούρλα.

Οι σοροί του Δ. Παπαγεωργίου, δημάρχου Κάμπου, του Β. Κωστόπουλου, δημάρχου Σελλάνων, του Αντ. Βασιλείου, δημάρχου Μουζακίου και του Β. Ζαρκινού, μέλους της διοίκησης της ΠΑΣΕΓΕΣ, έφτασαν, χτες το βράδυ, στην Καρδίτσα από την Αθήνα, όπου είχαν μεταφερθεί για αναγνώριση των πτωμάτων με τη μέθοδο DΝΑ.

Εκπρόσωποι των αρχών και φορέων της Καρδίτσας παρέλαβαν τα φέρετρα στο Ν. Μοναστήρι, στα σύνορα του νομού με τη Φθιώτιδα, και τα μετέφεραν στο Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου, όπου, από χτες το βράδυ, οι σροί εκτέθηκαν σε λαϊκό προσκύνημα. Πλήθος Καρδιτσιωτών όλη τη νύχτα περνούσε από την εκκλησία.

Η κηδεία των αδικοχαμένων δημάρχων και του αγροτοσυνδικαλισστή γίνεται σήμερα σε διαφορετικές ώρες, προκειμένου οι αρχές και οι εκπρόσωποι μαζικών φορέων να μπορέσουν να συμμετέχουν στην κηδεία τους.

Με απόφαση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καρδίτσας, χτες και σήμερα παραμένουν κλειστοί όλοι οι δήμοι του νομού, ενώ και πολλές ακόμα υπηρεσίες είναι κλειστές.

Η Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες του δημάρχου Αντ. Βασιλείου και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου, του δημάρχου Βασ. Κωστόπουλου και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σελλάνων, του δημάρχου Δημ. Παπαγεωργίου και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κάμπου και στην οικογένεια του Βασ. Ζαρκινού.

Επίσης, ο Βαγγέλης Μπούτας, βουλευτής Καρδίτσας του ΚΚΕ, εκφράζει τη βαθιά λύπη του για τον άδικο χαμό των τριών δημάρχων Αντ. Βασιλείου, Β. Κωστόπουλου και Δημ. Παπαγεωργίου και του αγροτοσυνδικαλιστή Βασ. Ζαρκινού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ