Παρασκευή 12 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδήλωση προς τιμήν του Ν. Μανδηλαρά

Εκδήλωση χρέους στη μνήμη του Νικηφόρου Γ. Μανδηλαρά, με αφορμή τη συμπλήρωση 39 χρόνων από τη δολοφονία του, διοργανώνουν ο Σύλλογος Κυκλαδιτών Ηλιούπολης και το περιοδικό «ΑΡΧΑΤΟΣ», στα πλαίσια του Αγωνιστικού Αντιιμπεριαλιστικού Μάη της Επιτροπής Ειρήνης Ηλιούπολης, τη Δευτέρα 15 Μάη, στις 7.30μ.μ., στο θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (Σοφ. Βενιζέλου 114).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι παρακάτω συναγωνιστές και φίλοι του Ν. Μανδηλαρά: Απ. Κακλαμάνης πρώην πρόεδρος της Βουλής, Μ. Στυλιανός δημοσιογράφος της εφημερίδας «Ελευθερία» πριν από τη δικτατορία, Γ. Χιωτάκης πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου και δικηγόρος Ρόδου την εποχή της δολοφονίας του Μανδηλαρά, Δ. Σιδέρης καθηγητής Πανεπιστημίου - γιατρός και ξάδερφος του Μανδηλαρά. Θα συντονίζει ο Μ. Παπάζογλου δημοσιογράφος των «ΝΕΩΝ» πριν από τη δικτατορία.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνεται ακόμα προβολή ταινίας σχετική με τη ζωή και τον αγώνα του Ν. Μανδηλαρά, ανάγνωση αποσπασμάτων από άρθρα και ομιλίες του, τραγούδια του αντιδικτατορικού αγώνα και παρουσίαση αναμνηστικού τόμου της εφημερίδας «Ναξιακά Χρονικά» όπου έγραφε και εξέδιδε ο ίδιος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ