Παρασκευή 12 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ενα ξέφραγο Σουδα(νιστάν)!

Ο Καραμανλής δεν ήξερε τίποτα. Ο Παπανδρέου δεν άκουσε τίποτα. Κι ο Βουλγαράκης διαβεβαίωνε ότι δεν έγινε τίποτα!Αλλά οι υπογραφές είχαν μπει από το Μάη του 2000! Με «νόμο» της ΕΕ οι ξένοι πράκτορες μπορούν - με απόρρητες ή πλαστές ταυτότητες (!) - να απάγουν, να βασανίζουν και να αλωνίζουν στο... «Ελλάντα»!
Ο Καραμανλής δεν ήξερε τίποτα. Ο Παπανδρέου δεν άκουσε τίποτα. Κι ο Βουλγαράκης διαβεβαίωνε ότι δεν έγινε τίποτα!Αλλά οι υπογραφές είχαν μπει από το Μάη του 2000! Με «νόμο» της ΕΕ οι ξένοι πράκτορες μπορούν - με απόρρητες ή πλαστές ταυτότητες (!) - να απάγουν, να βασανίζουν και να αλωνίζουν στο... «Ελλάντα»!
Το πόρισμα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις απαγωγές των μεταναστών Πακιστανών φέρνει στο φως ένα μέρος της αλήθειας για το τι συμβαίνει στην επικράτεια του αμερικανοΝΑΤΟικού ...Σουδα(νιστάν)!

Ανθρωποι απήχθησαν και βασανίστηκαν στο ελληνικό έδαφος από μυστικές υπηρεσίες! Υπηρεσίες πρακτόρων και χαφιέδων αλωνίζουν στον τόπο, έχοντας το «ελεύθερο» από τα κόμματα του δικομματισμού!

*

Η υπόθεση των Πακιστανών είναι συνώνυμη του τρομοκρατικού καθεστώτος που έχει επιβληθεί με τη βούλα της ΕΕ και των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Είναι μια υπόθεση δικομματικής εξαχρείωσης!

Το ΠΑΣΟΚ υπέγραψε και επί των ημερών της ΝΔ εφαρμόζεται η συμφωνία που δίνει το «ελεύθερο» στις ξένες μυστικές υπηρεσίες να δρουν υπό «απόρρητη ή πλαστή ταυτότητα» στο ελληνικό έδαφος!

Οχι μόνο Αγγλοι, αλλά και Γάλλοι και Πορτογάλοι και κάθε φυλής και εθνικότητας πράκτορες, ασφαλίτες και μυστικές υπηρεσίες - υπό την προϋπόθεση ότι ανήκουν στην «Αγία Οικογένεια» της ΕΕ - μπορούν και με το νόμο (!) να έρχονται στην Ελλάδα, να αλωνίζουν στο έδαφος της χώρας μας, να μπουζουριάζουν ανθρώπους (Πακιστανούς ή άλλους), να τους απάγουν, να τους ανακρίνουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα και όλα αυτά υπό το πέπλο του «απόρρητου» (!), και όλα αυτά με το πρόσχημα της καταπολέμησης του εγκλήματος!

*

Πάνε σχεδόν έξι μήνες αφότου ο «Ρ» αποκάλυψε αυτό που προσποιούνταν ότι δεν ήξερε η κυβέρνηση της ΝΔ, ο πρωθυπουργός και ο κ. Βουλγαράκης. Αυτό που ήξερε (και υπέγραψε) η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ: Οτι με την απόφαση της ΕΕ, με ημερομηνία 29 του Μάη 2000, με θέμα την «αμοιβαία δικαστική συνδρομή επί ποινικών υποθέσεων μεταξύ των κρατών-μελών» της, δόθηκε η δυνατότητα στις ξένες μυστικές υπηρεσίες να δρουν ανεξέλεγκτα στο ελληνικό έδαφος!

*

Εδωσαν τη δυνατότητα και το δικαίωμα στους μπάτσους της εκάστοτε Σκότλαντ Γιαρντ - άλλοτε σε συνεννόηση και άλλοτε χωρίς καν συνεννόηση (!) με τις ελληνικές αρχές - να πραγματοποιούν «απόρρητες έρευνες» υπό «απόρρητη ή πλαστή ταυτότητα» εντός της ελληνικής επικράτειας!

*

Η στήλη επαναφέρει το ντοκουμέντο που αποκάλυψε ο «Ρ» τον περασμένο Δεκέμβρη:

Με πράξη του Συμβουλίου της ΕΕ στις 29 του Μάη του 2000, καθορίστηκε η σύμβαση των κρατών-μελών για την «αμοιβαία δικαστική συνδρομή επί ποινικών υποθέσεων».

Στην ειδική παράγραφο με τίτλο «Ειδικές μορφές αμοιβαίας συνδρομής», αναφέρονται τα εξής:

*

«Δύο ή περισσότερα κράτη-μέλη μπορούν να συστήσουν κοινή ομάδα έρευνας της οποίας η σύσταση θα καθορίζεται κατόπιν κοινής συμφωνίας των σχετικών κρατών-μελών. Η κοινή ομάδα συστήνεται με συγκεκριμένο σκοπό και για περιορισμένη χρονική διάρκεια. Ενας υπάλληλος του κράτους-μέλους στο έδαφος του οποίου παρεμβαίνει η ομάδα εξασφαλίζει τη διοίκηση της ομάδας και διευθύνει τις δραστηριότητες στο έδαφος του κράτους-μέλους αυτού».

Και τώρα προσέξτε τη συνέχεια:

«Μπορούν επίσης να διεξάγονται απόρρητες έρευνες από αστυνομικούς υπό απόρρητη ή πλαστή ταυτότητα υπό τον όρο ότι τηρούνται η νομοθεσία και οι διαδικασίες του κράτους-μέλους στην επικράτεια του οποίου διεξάγονται οι έρευνες αυτές»!

*

Ναι, οι απαγωγές των Πακιστανών έγιναν με «νόμο» της ΕΕ!

*

Ας απαντήσει τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ, μετά και το πόρισμα του εισαγγελέα: Τέθηκε ή όχι σε εφαρμογή η παραπάνω διάταξη στην περίπτωση των Πακιστανών;

Ας απαντήσουν οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ: Τα όσα υπέγραψαν οι δικές τους κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις Σημίτη, τα εφαρμόζει «σωστά» η ΝΔ, ή μήπως αυτοί θα τα εφάρμοζαν «καλύτερα»;...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ