Τρίτη 15 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

«ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ»: «Προσπαθώντας να ανακόψει την ελεύθερη πτώση της εμπιστοσύνης της κοινής γνώμης ως προς την αποφασιστικότητ;a της, η κυβέρνηση προωθεί, μέσα στις επόμενες μέρες, το πολύπαθο νομοσχέδιο για τις ΔΕΚΟ, ενώ διακηρύσσει τη βούληση για ένα επιθετικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων το 2006, που θα περιλαμβάνει από μείωση του ποσοστού του Δημοσίου σε πολλές ΔΕΚΟ, έως και πλήρη αποκρατικοποίηση της Εμπορικής» (το ρεπορτάζ στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ: «Η χώρα άργησε πολύ και παρά τις αντιδράσεις των συντεχνιακώς σκεπτομένων συνδικαλιστών και των μικροπολιτικώς ενεργούντων εκπροσώπων της αντιπολίτευσης το ασφαλιστικό είναι μια βραδυφλεγής βόμβα στην κοινωνική συνοχή (...) τα ψέματα τέλειωσαν. Το ασφαλιστικό πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί, διότι μπορεί να γίνει είτε θρυαλλίδα κοινωνικών εκρήξεων είτε μέσο για την περιθωριοποίηση ενός μεγάλου μέρους του ελληνικού πληθυσμού» (από το κύριο άρθρο στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ: «Οι συγκρατημένες αυξήσεις των τιμών στη συντριπτική πλειοψηφία των αγαθών και υπηρεσιών "απορροφούν" τις αρνητικές επιπτώσεις που είχε στον πληθωρισμό η εκτίναξη των τιμών των καυσίμων, υποστηρίζουν με κοινή τους ανακοίνωση ο υπουργός Ανάπτυξης Δ. Σιούφας και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γ. Παπαθανασίου» (το ρεπορτάζ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ: «Εχω δικαίωμα να μιλάω για την Ελλάδα και πολλοί θα με πουν εθνικιστή. Εγώ πρεσβεύω το πατρίς - θρησκεία - οικογένεια» (η δήλωση του Καλαβρύτων Αμβρόσιου/ ΤΑ ΝΕΑ).

ΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΝΑ ΜΑΛΑΜΑ: «Αφήστε τα κόμματα στην άκρη. Αυτά μας οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα. Στραφείτε στην κοινωνία» (η δήλωση της Δανάης Χατζόγλου, καθηγήτριας στη σχολή Δημοσιογραφίας στο Αριστοτέλειο/ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ: «Tα παιδιά τα διαφθείρουμε εμείς. Μια μερίδα των πανεπιστημιακών καθηγητών και τα δύο μεγάλα κόμματα, γιατί μέσω αυτών ελέγχουν τις πρυτανικές αρχές» (δήλωση πανεπιστημιακού σε ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ