Τρίτη 15 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
Κατέθεσε ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Εξελίξεις αναμένονται τη βδομάδα που διανύουμε στο παραδικαστικό κύκλωμα και τις προσεχείς μέρες θα έχουμε νέα κατηγορητήρια. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, τα κατηγορητήρια που συντάσσουν οι αρμόδιοι δικαστικοί λειτουργοί θα «φιλοξενούν» και κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, όπως ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κατάχρηση εξουσίας, απάτη κλπ., ενώ θα προσωποποιήσουν πολλές από τις κατηγορίες σε βάρος δικαστών, δικηγόρων, επιχειρηματιών και δικαστικών υπαλλήλων.

Στο μεταξύ, χτες κατέθεσε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας Δ. Παξινός, με αφορμή συνέντευξή του στην «Ελευθεροτυπία», όπου ανέφερε ότι το κύκλωμα Γιοσάκη ήταν η «μαρίδα», μπροστά στα όσα συμβαίνουν στο χώρο της Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δ. Παξινός δεν κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία και έκανε απλώς εκτιμήσεις.

Παράλληλα, χτες ο υπουργός Δικαιοσύνης Α. Παπαληγούρας δέχτηκε τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου Ρ. Κεδίκογλου, όπου, μεταξύ των άλλων θεμάτων, συζήτησαν και για το παραδικαστικό κύκλωμα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ