Τρίτη 15 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Και ο άλλος «πυλώνας»

Από την άλλη μεριά, ο υπουργός Υγείας, Νικήτας Κακλαμάνης, έσπευσε να επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στα Καλύβια Αττικής, ενώ σήμερα θα δώσει και συνέντευξη Τύπου, ώστε να προλάβει «επικοινωνιακά» την αξιωματική αντιπολίτευση.

«Η παράδοση του έργου έπρεπε να είχε γίνει την άνοιξη του 2004 προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως δορυφορικό Κέντρο Υγείας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως δεν υπάρχει λόγος σήμερα, που είναι μια μέρα χαράς για τους κατοίκους της περιοχής, να γυρίσουμε πίσω, για να εξηγήσουμε γιατί δεν είχε τελειώσει τότε από την κυβέρνηση του κ. Σημίτη», δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

Και τώρα που το Κέντρο Υγείας έφτασε στο 98% - και αναμένεται να παραδοθεί στα μέσα Δεκέμβρη - θα «στελεχωθεί και με επικουρικό προσωπικό ενώ θα γίνουν και αποσπάσεις επιστημονικού προσωπικού, ώστε η σταδιακή λειτουργία του να ξεκινήσει τέλος Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου με μία τουλάχιστον πλήρη πρωινή βάρδια», όπως είπε ο Ν. Κακλαμάνης.

Να, λοιπόν, και ο άλλος «πυλώνας» - δηλαδή η κυβέρνηση - ολοκλήρωσης του ...ΕΣΥ και, μάλιστα, στο πρωτοβάθμιο επίπεδο. Ενα όλο κι όλο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου - και μάλιστα εκπρόθεσμο - θα το λειτουργήσουν με αποσπασμένο και επικουρικό προσωπικό, τη στιγμή που χρειάζονται τουλάχιστον 200 μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας με το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ