Τρίτη 15 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αντιπολιτευτικές ... ευαισθησίες

Τα νοσοκομεία της χώρας, όπως και τα Κέντρα Υγείας, πολυιατρεία του ΙΚΑ και ιδρύματα πρόνοιας άρχισαν να επισκέπτονται από χτες κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ, με στόχο την «καταγραφή των προβλημάτων, που εμφανίζονται στο χώρο της υγείας μετά από 20 μήνες αδράνειας, οπισθοχώρησης και δυστοκίας σε έναν τομέα, όπου δοκιμάζεται η ευαισθησία της κοινωνίας και του κράτους, και ένα μέτωπο στο οποίο είναι διαρκώς στραμμένη η προσοχή της κοινής γνώμης και των Μέσων Ενημέρωσης». Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και σήμερα και το διήμερο «θα κορυφωθεί με συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ». Αυτά έλεγε το σχετικό δελτίο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο, ο Ευ. Βενιζέλος, με συνέντευξή του στο «Εθνος», έδωσε ορισμένες κεντρικές ιδέες: «Ο βασικός προγραμματικός στόχος είναι να αναδειχτεί και πάλι η υγεία ως βασικό δημόσιο αγαθό, κάτι που δεν αποκλείει τον ιδιωτικό τομέα» καθώς και η «ολοκλήρωση του ΕΣΥ», είπε ο Ευ. Βενιζέλος.

Με άλλα λόγια, έπρεπε να γίνει αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ, μετά από τόσα χρόνια στην κυβέρνηση, για να... γίνει ευαίσθητο στο θέμα της Υγείας και να θυμηθεί την... ολοκλήρωση του ΕΣΥ. Χώρια, που «η υγεία ως βασικό δημόσιο αγαθό» και «ιδιωτικός τομέας» δεν πάνε μαζί...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ