Παρασκευή 1 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Είναι «ψευδής» η μεταρρύθμιση

Συνεχίζοντας να στηρίζει την κυβέρνηση στην προώθηση των αντιασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων το ΠΑΣΟΚ «οχυρώνεται» πίσω από τη θέση του Μ. Εβερτ... κατηγορώντας τη ΝΔ ότι προχωρά στην ψήφιση των σχετικών ρυθμίσεων για το Ασφαλιστικό των τραπεζών «στο όνομα μιας ψευδούς μεταρρύθμισης».

Χτες ο Ν. Αθανασάκης, επαναλαμβάνοντας τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι η κυβέρνηση «χαρίζει δισεκατομμύρια στις τράπεζες, απορυθμίζει το ασφαλιστικό σύστημα και προσθέτει βάρη στο ΙΚΑ και στους Ελληνες φορολογούμενους». Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυβέρνηση προχωρά σ' αυτές τις κινήσεις «κάτω από την πίεση της "μαύρης τρύπας", που καθημερινά δημιουργεί στον προϋπολογισμό».

Επίσης, ο Ν. Αθανασάκης αξιοποιώντας τη χτεσινή δήλωση του Μ. Εβερτ ότι θα καταψηφίσει «συνολικά το άρθρο 59» για το Ασφαλιστικό των τραπεζών, σημείωσε: «Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να πείσει τον πρώην αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας για την ορθότητα των προτάσεών της». Και πρόσθεσε ότι «δεν έχουν απαντήσει βεβαίως στα ερωτήματα που και ο κ. Εβερτ έχει θέσει, σε σχέση με το ποιοι ωφελούνται από αυτή τη ρύθμιση».

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας το θέατρο του δικομματισμού και της ανούσιας αντιπαράθεσης μεταξύ των μονομάχων, έδωσε νέα «τροφή» στο θέμα των μεταθέσεων των αξιωματικών, χαρακτηρίζοντας «πλαστά, κατασκευασμένα και χαλκευμένα» τα έγγραφα «που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός στην τελευταία συζήτηση στη Βουλή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ