Παρασκευή 1 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ

ΘΟΛΟ ΠΟΤΑΜΙ: «Η αντιπαράθεση στη Βουλή για τη διαπλοκή ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη προκειμένου να αποφεύγουμε εύκολες συγκρίσεις και ανόητους συμψηφισμούς που δημιουργούν σύγχυση στην κοινή γνώμη» (από το κύριο άρθρο στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ!: «Αυτή τη φορά η χοντρή "πατάτα" δεν προέρχεται από την κυβέρνηση. "Πατατοπαραγωγός" είναι ο Μιλτιάδης Εβερτ! Που ξεπέρασε ήδη τα θεμιτά όρια εσωκομματικής αντιπολίτευσης» (ο Δημήτρης Ρίζος στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ»).

ΡΕΚΛΑΜΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΡΘΡΟΥ: «Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, όπως κατεδείχθη και από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, στηρίζει την κυβέρνηση στις διαρθρωτικές αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις, που κρίνονται αναγκαίες για την οικονομία» (ο Γιώργος Τράγκας στη «ΧΩΡΑ»).

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: «Ο Μιλτιάδης Εβερτ προέβη χθες σε μία αποκάλυψη η οποία συντάραξε την κυβέρνηση και οδήγησε τον υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη σε απώλεια ψυχραιμίας» (το πρώτο θέμα στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ»).

«ΑΛΛΑΓΕΣ» ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ: «Τι επιδιώκει μέσα από αυτές τις δημόσιες παρεμβάσεις ο κ. Εβερτ; Δεν τον απασχολεί το ότι η τακτική αυτή προκαλεί ζημιά στην προσπάθεια της κυβέρνησης να προωθήσει τις διαρθρωτικές αλλαγές και ενισχύει ως μη όφειλε τις αντιδράσεις σ' αυτές;» (το πρώτο θέμα στη «ΒΡΑΔΥΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ