Τετάρτη 6 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ
Πικετοφορίες και πλατιές εξορμήσεις

Με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πικετοφορίες οι εργαζόμενοι στους νομούς της Βορειοδυτικής Ελλάδας έδωσαν χτες τη δική τους απάντηση στη νέα φοροεπιδρομή της κυβέρνησης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των τοπικών Εργατικών Κέντρων και των Γραμματειών του ΠΑΜΕ.

Στη Λευκάδα το αγωνιστικό ραντεβού των εργαζομένων δόθηκε στις 8.00 μ.μ. στον Αγιο Μηνά. Στη συγκέντρωση μίλησε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μ. Λεβιτσάνος και ακολούθησε πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Αντίστοιχα, το Εργατικό Κέντρο της Αρτας πραγματοποίησε πλατιά εξόρμηση ενημέρωσης των εργαζομένων για τη νέα επίθεση στο ήδη πενιχρό τους εισόδημα.

Συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης στα Γιάννενα, έξω από το Δημαρχείο της πόλης και στο Αγρίνιο (στην πλατεία Δημοκρατίας), στην Πρέβεζα και την Κέρκυρα, ύστερα από κάλεσμα των τοπικών Γραμματειών του ΠΑΜΕ.

Τα νέα ληστρικά μέτρα κατήγγειλαν εργαζόμενοι και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και στην Καλαμάτα, με εξόρμηση που πραγματοποίησαν χτες βράδυ στο κέντρο της πόλης, καλώντας το λαό να αντισταθεί στη νέα αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης, που συρρικνώνει ακόμα περισσότερα το εισόδημά τους και ταυτόχρονα προσθέτει νέα κέρδη στο μεγάλο κεφάλαιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ