Τετάρτη 26 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συναυλία Ειρήνης

Την Κυριακή, 7 Μάη, στις 9.00 το βράδυ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Στα πλαίσια του Δεκαημέρου Ειρήνης, το οποίο θα γίνει από τις 4-14 Μάη, η ΕΕΔΥΕ θα διοργανώσει την Κυριακή 7 του Μάη 2000, στις 9μμ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μεγάλη συναυλία με τον Δημήτρη Μητροπάνο, που μαζί με την ορχήστρα του θα χαρίσει μια ανεπανάληπτη βραδιά, με ένα πλούσιο πρόγραμμα προσαρμοσμένο ειδικά για μια συναυλία που είναι αφιερωμένη στο παγκόσμιο κίνημα ειρήνης.

Ο Μάης έχει ανακηρυχτεί από την ΕΕΔΥΕ μήνας αντιιμπεριαλιστικής δράσης και μια σειρά από εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη χώρα, με αποκορύφωμα την Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης που θα γίνει την Κυριακή 14 του Μάη.

Η συναυλία του Δ. Μητροπάνου θα σηματοδοτήσει την έναρξη του Παγκόσμιου Συνεδρίου Ειρήνης, μιας πολύ σημαντικής εκδήλωσης, που θα γίνει κι αυτή στα πλαίσια του Δεκαημέρου Ειρήνης (10-14 του Μάη). Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με τη συμμετοχή 500 συνέδρων, οι οποίοι εκπροσωπούν φιλειρηνικές οργανώσεις και κινήματα από όλο τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη συναυλία θα είναι ένα μουσικό γεγονός, το οποίο θα αποτελέσει μια εξαίρετη ευκαιρία για να ανακαλέσουμε τραγούδια από το παρελθόν μέσα από αφιερώματα σε μεγάλους συνθέτες της ελληνικής μουσικής, όπως τον Θεοδωράκη, τον Μούτση, τον Τόκα και άλλους, αλλά και σύγχρονα τραγούδια του Δ. Μητροπάνου που ο κόσμος έχει αγαπήσει. «Ομορφη πόλη», «Ενα δειλινό», «Ρόζα» είναι ένα μικρό δείγμα από τα όσα οι θεατές θα έχουν την τύχη να απολαύσουν.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα ακουστούν συνθέσεις που όχι μόνο άντεξαν στο χρόνο, αλλά κάποιες φορές καθόρισαν τη μουσική εξέλιξη του τόπου μας.

Εισιτήρια για τη συναυλία μπορείτε να προμηθευτείτε, από τα κεντρικά δισκοπωλεία, τα γραφεία της ΕΕΔΥΕ (Θεμιστοκλέους 48 - τηλέφωνο: 3844853) και το ραδιοφωνικό σταθμό «Μελωδία FM 100» (Σωκράτους 57 Ομόνοια). Η τιμή εισιτηρίου είναι 3.500 δραχμές.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ