Παρασκευή 7 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Ανεμος ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ και μάχης

Δυνατός άνεμος αγωνιστικού ενθουσιασμού και αισιοδοξίας πνέει στις γραμμές του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, όπως και στις συμπαρατασσόμενες δυνάμεις. Η μεγάλη επιτυχία, που σημείωσαν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις και περιοδείες των υποψηφίων του ΚΚΕ, η θερμή ανταπόκριση των εργαζομένων και της νεολαίας και, ιδιαίτερα, η ομολογημένη απ' όλους ογκώδης και γεμάτη παλμό κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Αθήνας έχουν δυναμώσει, ακόμη περισσότερο, την πεποίθηση της νίκης κι έχουν «οπλίσει» με φτερά τα πόδια όλων των κομμουνιστών.

Οι δυο τελευταίες μέρες είναι μέρες κορύφωσης της μάχης του ψηφοδελτίου. Το ψηφοδέλτιο της αντίστασης, της πραγματικής αντιπολίτευσης και της ουσιαστικής στήριξης των λαϊκών αγώνων, της οικοδόμησης του Λαϊκού Μετώπου και της προοπτικής πρέπει να φτάσει, και θα φτάσει, παντού. Γκρεμίζοντας και ξεπερνώντας τα διάφορα ψευτοδιλήμματα, το κλίμα της τεχνητής πόλωσης και του γκαλοπολογικού αποπροσανατολισμού, που επιχειρούν να επιβάλουν οι ηγεσίες του δικομματισμού.

Οι ψήφοι των αριστερών και προοδευτικών ανθρώπων τούτη τη φορά πρέπει να πιάσουν τόπο. Αυτό το στοίχημα έχουν βάλει οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες, κι έχουν σκοπό να το κερδίσουν.




Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ