Παρασκευή 7 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Παρασκευάς, ο Γεράσιμος και οι φίλοι τους

Σε έναν «αγώνα» χωρίς μέτρο, χωρίς όρια, χωρίς καμία ντροπή, έχουν επιδοθεί οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να διασφαλίσουν τη βουλευτική έδρα. Κινητοποιούν κάθε μηχανισμό, κάθε «δικό» τους άνθρωπο για να υφαρπάσουν μία ψήφο, ένα σταυρό.

Ετσι λοιπόν, ο διευθυντής του ΙΕΚ Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Χαραλαμπίδης, με επιστολές που αποστέλλει στους σπουδαστές του ΙΕΚ, τους καλεί να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ και πιο συγκεκριμένα να βάλουν σταυρό προτίμησης στον «αγαπημένο πολιτικό του δάσκαλο» υπουργό Παιδείας Γεράσιμο Αρσένη (προφανώς απευθύνεται σε ετεροδημότες) και στον «πολύ καλό φίλο του» Παρασκευά Παρασκευόπουλο, υποψήφιο στην Α' Θεσσαλονίκης.

Χωρίς καμία αίσθηση ντροπής, εκμεταλλευόμενος τη θέση του, ο εν λόγω κύριος (καταγγέλθηκε μάλιστα πως πριν λίγες μέρες οργάνωσε εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα προκειμένου να μεταφέρει τους σπουδαστές στη συγκέντρωση του Γερ. Αρσένη στο Σπόρτιγκ) επιχειρεί να «καθοδηγήσει» την ψήφο των μαθητών.

Η επιστολή αναφέρει: «Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να σου ζητήσω και εγώ μια χάρη.

Στις επικείμενες εκλογές είναι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, στην Α' ΑΘήνας ο πιο αγαπημένος μου πολιτικός δάσκαλος Υπουργός Παιδείας Γεράσιμος Αρσένης και στην Α' Θεσσαλονίκης, ο πολύ καλός μου φίλος Παρασκευάς Παρασκευόπουλος.

Εάν και εφόσον το επιθυμείς θα ήταν χαρά και τιμή για μας να βοηθήσεις με όποιον τρόπο εσύ κρίνεις την ενδυνάμωση της υποψηφιότητας του Υπουργού και την προσπάθεια του Παρασκευά να εκλεγεί.

Γνωρίζουμε ότι στις εκλογές βοηθάμε όχι μόνο με το σταυρό προτίμησης αλλά και με το να ζητάμε το σταυρό προτίμησης.

Η ενδυνάμωση της υποψηφιότητας του Υπουργού είναι και Εθνικής σημασίας και καταξιώνει τις σκληρές προσπάθειες τρεισήμισι χρόνων στο Υπουργείο Παιδείας.

Η προτίμηση στο πρόσωπο του Παρασκευά είναι ψήφος και εμπιστοσύνης και με αξίες.

Εύχομαι η χάρη που σου ζητώ να βρει ανταπόκριση».

Χρειάζονται άλλα σχόλια;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ