Τετάρτη 24 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Βήμα διαλόγου και ανταλλαγής προβληματισμών

Τρεις σημαντικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα το αμέσως επόμενο διάστημα κορυφώνουν την ως τα σήμερα εντατική προετοιμασία του ΚΚΕ ενόψει της εκλογικής μάχης και συγχρόνως «εγκαινιάζουν» την παραπέρα εντατικοποίηση της δράσης και της προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων του. Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η ΚΕ του ΚΚΕ στόχο έχουν να συζητηθούν μεγάλα και σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το λαό, καθώς και να παρουσιαστεί η συνολική πολιτική πρόταση του Κόμματος. Πιο συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις που προγραμματίζονται είναι:

  • Την Τρίτη, 30 Σεπτέμβρη, εκδήλωση με θέμα: «Εθνική Αμυνα - Ενοπλες Δυνάμεις», που θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ». Τις θέσεις του ΚΚΕ θα παρουσιάσει η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα σύντομων παρεμβάσεων εκ μέρους των προσκαλεσμένων.
  • Τη Δευτέρα, 6 Οκτώβρη, στις 5 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» (Λ. Αλεξάνδρας 10), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση για την εκλογική αναμέτρηση και την καλύτερη έκφραση και επιτυχία της συσπείρωσης και της συνεργασίας των ριζοσπαστικών δυνάμεων που προσβλέπουν σε ουσιαστικές αλλαγές προς όφελος του λαού. Τις θέσεις του ΚΚΕ θα παρουσιάσει η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα.
  • Τη Δευτέρα, 20 Οκτώβρη, στις 5.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Εξελίξεις και προοπτικές της ελληνικής οικονομίας από τη σκοπιά των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων», στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ». Τις θέσεις του ΚΚΕ θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδήλωση - συζήτηση για τις εκλογές στην ΤΑ(17/11/2005)
Για τη συσπείρωση και τη συνεργασία(2/10/2003)
Σήμερα για την Εθνική Αμυνα και τις Ενοπλες Δυνάμεις(30/9/2003)
Βήμα διαλόγου με το λαό(23/9/2003)
Πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις μπροστά και στην εκλογική μάχη(16/9/2003)
Στη Θεσσαλία η Αλέκα Παπαρήγα(4/2/2000)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org