Τρίτη 16 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις μπροστά και στην εκλογική μάχη

Μια σειρά πρωτοβουλιών και εκδηλώσεων διοργανώνει για το αμέσως επόμενο διάστημα η ΚΕ του ΚΚΕ, προκειμένου να συζητηθούν σημαντικά προβλήματα του λαού, καθώς και να παρουσιαστεί η συνολική πολιτική πρότασή του, ενόψει και των βουλευτικών εκλογών. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν:

- Την Τρίτη, 30/9, στις 6 μ.μ. εκδήλωση στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» (Πανεπιστημίου 52) με θέμα: «Εθνική Αμυνα - Ενοπλες Δυνάμεις».

Τις θέσεις του ΚΚΕ θα παρουσιάσει η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα σύντομων παρεμβάσεων εκ μέρους των προσκαλεσμένων.

Βασικές πλευρές του θέματος της εκδήλωσης είναι: Αιγαίο και ελληνοτουρκικές διαφορές, ΝΑΤΟ και ευρωστρατός, εξοπλιστικά προγράμματα, μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, επαγγελματίες οπλίτες.

- Τη Δευτέρα, 6/10, στις 5 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» (Λ. Αλεξάνδρας 10) εκδήλωση - συζήτηση για την εκλογική αναμέτρηση και την καλύτερη έκφραση και επιτυχία της συσπείρωσης και της συνεργασίας των ριζοσπαστικών δυνάμεων που προσβλέπουν σε ουσιαστικές αλλαγές προς όφελος του λαού.

Στα πλαίσια της ενεργητικής προετοιμασίας και για να δοθεί με επιτυχία η εκλογική μάχη, η ΚΕ εκτιμά ότι έχουν ξεχωριστή σημασία και χρησιμότητα οι σκέψεις και οι παρατηρήσεις ανθρώπων που δεν είναι ενταγμένοι στο ΚΚΕ.

Τις θέσεις του ΚΚΕ θα παρουσιάσει η ΓΓ της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

- Τη Δευτέρα, 20/10, στις 5.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Εξελίξεις και προοπτικές της ελληνικής οικονομίας από τη σκοπιά των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων». Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ