Παρασκευή 1 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Πλούσιο το καλοκαιρινό πρόγραμμα

Ξεκινά την Κυριακή το 3ο Κάμπινγκ της ΚΝΕ στη Μυτιλήνη

Συνεχίζεται η προφεστιβαλική δραστηριότητα της ΚΝΕ στο πλαίσιο του 29ου φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Το πρόγραμμα των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Σήμερα, στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας, στις 9 μ.μ., στην πλατεία, εκδήλωση με θέμα «Αλληλεγγύη στη Σοσιαλιστική Κούβα». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ, συναυλία από ερασιτεχνικό συγκρότημα και έκθεση βιβλίου. Με το ίδιο θέμα, εκδήλωση γίνεται και στην Αρδάνη Τρικάλων στις 9 μ.μ.

Σήμερα και αύριο, πραγματοποιείται διήμερο εκδηλώσεων στη Λευκάδα, με πλούσιο πολιτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων που θα φιλοξενηθούν στο πάρκο παραλίας, είναι αφιερωμένη στην Κουβανική Επανάσταση και η δεύτερη στο «εργασιακό μέλλον που ετοιμάζουν για τη νεολαία και η δική μας πρόταση».

Αύριο Σάββατο, στις 9 μ.μ. στο Καναλάκι Πρέβεζας, στην πλατεία, με θέμα «Αλληλεγγύη στη Σοσιαλιστική Κούβα». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ, συναυλία από ερασιτεχνικό συγκρότημα και έκθεση βιβλίου. Επίσης, στους Φούρνους Ικαρίας, στην κεντρική πλατεία, με θέμα την ακρίβεια και την ανεργία. Στο Στόμιο Λάρισας στις 9 μ.μ. (παλιό κάμπινγκ) με θέμα «η αντιιμπεριαλιστική πάλη».

Την Κυριακή 3 Αυγούστου, εκδήλωση πραγματοποιείται στο Δημοτικό Κήπο Χίου. Περιλαμβάνει ομιλία του Γ. Πρωτούλη εκ μέρους του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και του Αλεξ. Κοτέα από το ΝΣ Χίου της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη και του συγκροτήματος «Θώες - Γ. Λίνας».

3ο Κάμπινγκ της ΚΝΕ στη Μυτιλήνη


Για τρίτη συνεχή χρονιά η παραλία Χαραμίδα Λουτρών στη Μυτιλήνη φιλοξενεί το κάμπινγκ της ΚΝΕ από τις 3 μέχρι τις 17 Αυγούστου. Εκτός από ξεκούραση και διασκέδαση στην πανέμορφη αυτή παραλία, το κάμπινγκ πλαισιώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με συναυλίες, λαϊκά γλέντια, προβολές ταινιών και θέατρο, αγώνες βόλεϊ και σκάκι, πολιτικές συζητήσεις, επισκέψεις σε διάφορες τοποθεσίες της Λέσβου.

Οσοι λοιπόν αναζητούν μια πραγματικά διαφορετική πρόταση για τις διακοπές τους σε τιμές προσιτές για νέους, μπορούν να απευθύνονται στις οργανώσεις της ΚΝΕ για δηλώσεις συμμετοχής. Η συμμετοχή κοστίζει 60 ευρώ και περιλαμβάνει μεταφορά και διαμονή στο κάμπινγκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ