Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Ιλίου του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση - συζήτηση, σήμερα Τετάρτη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της πόλης, με θέμα: «Εκτιμήσεις των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών στο Δήμο μας. Η προοπτική στο κίνημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ, με αφορμή τη συμπλήρωση 85 χρόνων από την Οχτωβριανή Επανάσταση και 84 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, διοργανώνουν εκδήλωση σήμερα, Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ, στο δημαρχείο της πόλης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα: «Το κομμουνιστικό κίνημα στη χαραυγή του 21ου αιώνα». Στην εκδήλωση θα μιλήσει το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Αρβανιτάκης.

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις του Νομού Κορινθίας του ΚΚΕ διοργανώνουν σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Κορίνθου (έναντι ΟΣΕ), εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Τα συμπεράσματα από τη μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών και οι πρόσφατες μετεκλογικές σημαντικές εξελίξεις». Στη συγκέντρωση θα μιλήσει το μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ Γεράσιμος Αραβανής.

-- Πολιτική εκδήλωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και ομιλητή τον Θ. Γουλή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας, οργανώνει η ΝΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ σήμερα Τετάρτη, στην Ηγουμενίτσα, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «Πάνθεον».

-- Η Κομματική Επιτροπή Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος να πάρουν μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνει σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ, Βερανζέρου και Κοτοπούλη, με θέμα συζήτησης τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

-- Η Αχτίδα Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση, αύριο Πέμπτη 5/12 και ώρα 4.30 - 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΟΤΟΕ (Σίνα και Βησσαρίωνος 4ος όροφος), με θέματα: «Α) Εκτιμήσεις από τα αποτελέσματα των πρόσφατων Νομαρχιακών και Δημοτικών Εκλογών. Β) Εξελίξεις στο Κυπριακό».

-- Εκδήλωση - συζήτηση οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ, αύριο Πέμπτη 5/12, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου, στην οδό Πρεβελάκη και Γρεβενών γωνία, απέναντι από το «Ξενία», όπου θα συζητηθούν τα συμπεράσματα από την πρόσφατη μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών και οι εξελίξεις γύρω από την Κύπρο και το απαράδεκτο «σχέδιο Ανάν». Ομιλητής θα είναι ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συνεστίαση προς τιμήν των 84 χρόνων ηρωικής ζωής και δράσης του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, το Σάββατο 7 του Δεκέμβρη, στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου, στις 8.30 μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χορό με το μουσικό συγκρότημα «Μινόρε» και έκθεση φωτογραφίας με στιγμές από την ιστορία του Κόμματος. Επίσης, το Κόμμα θα προσφέρει στο γλέντι κρασί δωρεάν.

-- Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 84 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, η ΝΕ Καβάλας του Κόμματος διοργανώνει εκδήλωση - συνεστίαση την Παρασκευή 6 Δεκέμβρη στο κέντρο «ΚΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑ». Η ώρα έναρξης της εκδήλωσης είναι 9 μ.μ. και η τιμή κατ' άτομο 13 ευρώ. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2510 - 221936.

-- Την Κυριακή 8 του Δεκέμβρη και ώρα 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας συγκέντρωση - συζήτηση φίλων του ΚΚΕ, στην οποία θα γίνει παρουσίαση - ανάλυση όλων των επίκαιρων πολιτικών γεγονότων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ(2002-12-03 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ(2002-11-30 00:00:00.0)
Στη μάχη των δημοτικών εκλογών(2002-03-02 00:00:00.0)
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ(2002-02-22 00:00:00.0)
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ(2001-12-05 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων(2000-10-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ