Τρίτη 22 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη, η ΚΟΒ Κόκκινου Μύλου Μενιδίου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση συζήτηση για την Εκλογική Διακήρυξη του Κόμματος, στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Χρ. Καράτσαλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Τεχνική Διεύθυνση της «Ολυμπιακής» θα περιοδεύσει σήμερα ο Γιάννης Σταυρόπουλος, στις 10 το πρωί.

Αύριο Τετάρτη ο Αντώνης Σκυλλάκος θα περιοδεύσει στα γραφεία της «Ολυμπιακής» στη Συγγρού, στις 10 το πρωί.

Επίσης, ο Γιώργος Σκιαδιώτης θα περιοδεύσει αύριο Τετάρτη στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στο Βοτανικό, στις 9 το πρωί.

Επίσης, σήμερα κλιμάκιο της ΚΟΠ με επικεφαλής την Ελπίδα Παντελάκη θα περιοδεύσει στα καφενεία του Αγίου Δημητρίου, στις 6.15 το απόγευμα, ξεκινώντας από την πλατεία του Αγίου Δημητρίου. Επίσης, σήμερα περιοδεία θα πραγματοποιηθεί και στη Νεάπολη Νίκαιας, στις 6 μ.μ., με επικεφαλής τον Γ. Μανουσογιαννάκη.

Την Παρασκευή, 25/2, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στα γραφεία του Δήμου Πειραιά, στις 8.30 το πρωί, με επικεφαλής τους Γ. Μαρίνο και Κ. Τζατζάνη. Την ίδια μέρα στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο κέντρο του Πειραιά, με επικεφαλής τον Θ. Παναγόπουλο.

Την Παρασκευή, 25/2, στις 5 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας, ο Γιώργος Μαρίνος, εκπρόσωπος της ΚΟΠ, θα μιλήσει σε σύσκεψη που διοργανώνει ο Δήμος Αίγινας με θέμα: «Τα προβλήματα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών».

Στη Λέσβο

Η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ διοργανώνει, σήμερα Τρίτη, ομιλία στο Παλαιοχώρι, με ομιλητή τον βουλευτή Λέσβου Σταύρο Σκοπελίτη.

Αύριο Τετάρτη, περιοδεία του Στ. Σκοπελίτη στα χωριά Λαφιώνα, Πέτρα και ομιλία στο Σκουτάρο. Την ίδια μέρα ομιλία στην Αγία Παρασκευή από τον Β. Παλαιολόγο, μέλος του Γραφείου της ΝΕ.

Την Πέμπτη, 24/3, περιοδεία του Στ. Σκοπελίτη στα χωριά Χίδηρα, Πτερούντα και ομιλία στη Βατούσα.

Στη Λήμνο

Η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει, σήμερα Τρίτη, σύσκεψη με φίλους και οπαδούς του Κόμματος στο Δήμο Κοντιά. Την Πέμπτη, 24/2, στο Δήμο Ατσικής και την Παρασκευή, 25/2, στο Δήμο Μούδρου.

Στα Γιάννενα

Στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης οι ΚΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ πραγματοποιούν τις παρακάτω εκδηλώσεις: Σήμερα, Τρίτη, στις 11 το βράδυ περιοδεία στο εργοστάσιο ΤΟΠ, με επικεφαλής τον Αλέκο Σπύρου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Αύριο, Τετάρτη, στις 7 το πρωί στο κτίριο του ΟΤΕ με επικεφαλής τον Αλέκο Σπύρου και στις 6.30 το βράδυ, στο χωριό Ελληνικό με επικεφαλής τον Νίκο Σταράβα, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Ιωαννίνων του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ