Τρίτη 22 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ενισχύεται η ... ομάδα

Και ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πίστεως, Γιάννης Κωστόπουλος, πληροφορούμαστε ότι πρόκειται να ενισχύσει την ομάδα (Νεκτάριος, Τήνιος, Γιαννίτσης, Καρατζάς, Στουρνάρας...) που μελετά τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης!

Υπενθυμίζουμε ότι μόλις πριν κάτι μήνες ο Μ. Νεκτάριος, ως διοικητής του ΙΚΑ, αποφάσισε και παραχώρησε σε θυγατρική του κ. Κωστόπουλου τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του ΙΚΑ! Ετσι, ο όμιλος Κωστόπουλου φαίνεται ότι απόκτησε, εκτός από συμφέρον και... δικαίωμα άποψης για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη κατεδάφιση του ΙΚΑ και της κοινωνικής ασφάλισης γενικότερα! Βλέπετε, οι τραπεζίτες δεν επαναπαύονται στους... ειδικούς, ούτε στους πολιτικούς, όσο πειθήνιοι και να είναι, θέλουν να έχουν άμεση εποπτεία σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα που θα «σκάσει» από την επομένη των εκλογών.

Αλήθεια, τον κ. Σιούφα της ΝΔ γιατί δεν τον εντάσσουν στην ίδια ομάδα; Αφού όχι μόνο υιοθετεί τις πιο χειρότερες προτάσεις, όχι μόνο προορίζεται για υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων σε πιθανή κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά έχει δώσει και έμπρακτο δείγμα γραφής για το τι μπορεί να κάνει, ως ένας εκ των αρχιτεκτόνων των αντιασφαλιστικών νόμων της κυβέρνηση της ΝΔ;


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ