Τρίτη 22 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι ... προστάτες

Με το φοβερό επιχείρημα ...«για λόγους δικής σας προστασίας», εγκαταστάθηκε χτες το απόγευμα, έξω από τα γραφεία του Συνεταιρισμού των Υδραυλικών μια κλούβα της ΕΛ.ΑΣ., με τον απαραίτητο αριθμό αστυνομικών.

Στα γραφεία είχε προγραμματιστεί και γινόταν σύσκεψη συνδικαλιστών της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων της Αθήνας. Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας εμβρόντητοι άκουσαν από τον αξιωματικό υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Πετραλώνων ότι η αστυνομική δύναμη βρισκόταν στο χώρο της σύσκεψης ...μετά από δική τους αίτηση. Παρόμοια αίτηση, βέβαια, δεν υπήρξε ποτέ, όπως επίσης δεν υπήρξε και απάντηση από την Αστυνομική Διεύθυνση, για το ποιος και γιατί έδωσε τη σχετική εντολή για την παρουσία της κλούβας έξω από το σωματείο.

Απαντήσεις για το περιστατικό μπορεί να μη δόθηκαν, όμως όλοι μας γνωρίζουμε τον ένοχο και την αιτία. Οπως όλοι βλέπουμε ότι, μέρα με τη μέρα, εντείνεται η αυθαιρεσία των κυβερνώντων, που χρησιμοποιούν όλο και πιο πολύ τις μεθόδους εκφοβισμού για να περάσουν τα σχέδιά τους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ