Πέμπτη 18 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΤΕ
Νέο έντυπο λογαριασμών με τις ίδιες «τσουχτερές» χρεώσεις

Από παλιότερες κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ
Από παλιότερες κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ
Ο ΟΤΕ δεν πρόκειται να μειώσει τα τιμολόγια των τηλεφωνικών κλήσεων, παρά τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει πλέον στη χώρα μας και ενώ άλλες ιδιωτικές εταιρίες παρέχουν ήδη αισθητά μειωμένα τιμολόγια.

Αυτό δήλωσε χτες κατηγορηματικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου του ΟΤΕ, Λ. Αντωνακόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου κατά την οποία παρουσιάστηκαν το νέο οργανωτικό σχήμα του Οργανισμού, αλλά και τα νέα έντυπα των λογαριασμών, που θα αρχίσουν να φτάνουν στα χέρια των καταναλωτών από την επόμενη βδομάδα.

Οπως εξήγησε ο αρμόδιος διευθυντής του ΟΤΕ, Κ. Κάππος, τα νέα έντυπα των λογαριασμών θα παρέχουν πλήρη και αναλυτική ενημέρωση για τις χρεώσεις. Πιο συγκεκριμένα στην πρώτη σελίδα του εντύπου θα παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία του λογαριασμού, περίπου όπως και τώρα, ενώ στις επόμενες σελίδες θα αναγράφονται κατά ομάδες οι διάφορες χρεώσεις και θα αναφέρεται ο χρόνος των τηλεφωνημάτων της κάθε χρέωσης.

Οπως επίσης δήλωσε ο ίδιος, μέχρι το τέλος του χρόνου θα υπάρχει δυνατότητα να εκδίδεται για τους εταιρικούς πελάτες του ΟΤΕ κοινός λογαριασμός με τις χρεώσεις όλων των υπηρεσιών που παρέχει ο όμιλος, δηλαδή της σταθερής τηλεφωνίας, της Cosmote, του Internet κλπ. Επίσης στο άμεσο μέλλον θα παρέχεται η δυνατότητα άμεσης τιμολόγησης, δηλαδή η δυνατότητα να μπορεί ο πελάτης να ενημερώνεται τηλεφωνικά για το ποσόν με το οποίο έχει χρεωθεί ο λογαριασμός του μέχρι εκείνη τη στιγμή.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ