Τετάρτη 26 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η ΚΟΒ Κέντρου Αιγάλεω του ΚΚΕ πραγματοποιεί σύσκεψη στα γραφεία της, Αλατσατών και Λευκάδος 37, σήμερα, Τετάρτη 26/6/2002, στις 8 το βράδυ, με θέμα: «Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές».

-- Συζήτηση με θέμα «Τα προβλήματα των γυναικών και οι πολιτικές εξελίξεις», με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ, αύριο, Πέμπτη 27 του Ιούνη, ώρα 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σάμου. Το πρωί της ίδιας μέρας θα περιοδεύσει σε ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού. Την Παρασκευή 28/6, θα επισκεφθεί στις 11 π.μ. την Ενωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (ΕΟΣΣ) και στις 12.30 μ.μ. το Νοσοκομείο Σάμου.

Στην Κρήτη

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σήμερα, στις 10 πμ, δίνει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στο Ηράκλειο, ενώ στις 12 το μεσημέρι επισκέπτεται το ολυμπιακό εργοτάξιο και στις 2μ.μ. περιοδεύει στη ΔΕΗ στο Τσαλικάκι. Το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση, σε αίθουσα του δήμου, στο θεατρικό σταθμό (ΚΤΕΛ ΛΑΣΙΘΙΟΥ), με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ».

-- Αύριο Πέμπτη, θα επισκεφτεί τα Χανιά και θα πραγματοποιήσει περιοδείες στις 8 π.μ. στα ΕΛΤΑ, στις 9.30π.μ., στη ΔΕΗ Ξυλοκαμάρα, και στις 12 μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, με θέμα «Λαϊκό Μέτωπο - Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ».

Στις γειτονιές της Α' Αθήνας

Μια σειρά περιοδείες και συγκεντρώσεις σε γειτονιές της Α' Αθήνας θα πραγματοποιήσει η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και συγκεκριμένα:

  • Σήμερα, Τετάρτη 26/6, στις 7.30μ.μ., στην πλατεία Αγίου Θωμά στο Γουδί.
  • Την Παρασκευή, 28/6, στις 7μ.μ., στα Πετράλωνα.
  • Την Κυριακή, 30/6, στις 11 το πρωί, στη Γούβα.
  • Τη Δευτέρα, 1/7, στις 7μ.μ., στην Ανω Κυψέλη.
  • Την Τρίτη, 2/7, στις 7μ.μ., στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ