Τετάρτη 26 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Πιάσανε οι ζέστες...

Το τηλεγράφημα είναι χτεσινό, ήρθε από το ΑΠΕ και αφορά την τοποθέτηση του Θ. Πάγκαλου στη Σοσιαλιστική Κοινοβουλευτική ομάδα του Συμβουλίου της Ευρώπης. Αντιγράφουμε:

«Αντιπαρερχόμενος (ο Θ. Πάγκαλος) την ηττοπάθεια των συναδέλφων του στη Σοσιαλιστική Ομάδα, παραδέχτηκε μεν την κρίση στην οποία έχουν περιέλθει τα σοσιαλιστικά κόμματα στις ευρωπαϊκές χώρες, αλλά επισήμανε ότι, παρόμοιας μορφής κρίση δεν μπορεί να αγγίξει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση, διευκρίνισε ο κ. Πάγκαλος, έχει παραγάγει ένα πολύ σοβαρό και σημαντικό έργο. "Το πρόβλημά μας - είπε - είναι ότι, αυτό το έργο, δεν έχει προβληθεί όσο πρέπει από εμάς τους ίδιους, τα στελέχη και τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Πρέπει, έγκαιρα, να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να προβάλλουμε αυτό το έργο. Ετσι θα αναστρέψουμε και το αρνητικό κλίμα".».

Δε φιλοξενούμε το εκτενές απόσπασμα ούτε διότι αφορά τον ίδιο άνθρωπο, τον Θ. Πάγκαλο, που πριν 8 μέρες δήλωνε ότι «για μένα ηγεσία και κόμμα που χάνει τις εκλογές - και μάλιστα με αυτογκόλ - δεν έχει λόγο ύπαρξης». Ούτε διότι αφορά τον ίδιο άνθρωπο, τον Θ. Πάγκαλο, που πρώτος έχει δηλώσει ότι η κυβέρνηση του κ. Σημίτη είναι μια «κακοκυβέρνηση». Το φιλοξενούσε ως μια ακόμα επιβεβαίωση ότι πιάσανε οι ζέστες...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ