Τετάρτη 19 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Εκδηλώσεις δημοτικών παρατάξεων
  • ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Η Επιτροπή Νέων της «Δημοκρατικής Συνεργασίας Πετρούπολης» καλεί σε σύσκεψη, με θέμα «Νέοι και Δημοτικές Εκλογές», σήμερα Τετάρτη 19 του Ιούνη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο (Εθνικής Αντίστασης 61). Στη σύσκεψη θα μιλήσει ο δήμαρχος Γιώργος Γιώγος.

  • ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Η «Δημοκρατική Ενότητα Κορυδαλλού» διοργανώνει συνέντευξη Τύπου του υποψήφιου δημάρχου της κίνησης Απόστολου Συρίγου, αύριο Πέμπτη 20 του Ιούνη, στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Πνευματικό Κέντρο Καρυταίνης και Γρ. Λαμπράκη, 2ος όροφος). Στη συνέντευξη θα εκτιμηθεί το συνολικό έργο της δημοτικής αρχής και θα αναπτυχθούν οι βασικές θέσεις της παράταξης.

  • ΘΗΒΑ

Η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Θήβας» διοργανώνει εκδήλωση σήμερα Τετάρτη 19 του Ιούνη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θήβας για την ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου.

  • ΒΕΡΟΙΑ

Αύριο Πέμπτη 20 του Ιούνη, στις 9 μ.μ., στο φουαγιέ του ξενοδοχείου «Μακεδονία» στη Βέροια, η «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση» θα ανακηρύξει τον υποψήφιο δήμαρχο και θα γίνει παρουσίαση της διακήρυξης της Κίνησης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ