Τετάρτη 19 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ξανά για τη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Την επιστολή, που της έστειλε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, ως διαμαρτυρία, η εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» τη δημοσίευσε ολόκληρη. Αυτό - και ως εδώ - είναι το θετικό. Από κει και πέρα ο συντάκτης της Δ. Χατζηνικόλας δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να γράψει μια λέξη αυτοκριτικής για τα ψέματα που περιείχε το ρεπορτάζ του, αν και, διά της σιωπής, τα παραδέχεται! Ομως, παρ' όλα αυτά, επιχειρεί να βγει και από πάνω: Επιμένει, δίχως να συλλογάται, σε κάποια πράγματα, που τελικώς τον εκθέτουν!

Πρώτο, ανασκευάζει τον αρχικό ισχυρισμό του, ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ απείχε από την ψηφοφορία για τον βασικό μέτοχο και δέχεται ότι ήταν εκεί, αλλά μόνον ο Σκυλλάκος! Και λοιπόν; Είναι παρόντες σε κάθε νομοσχέδιο όλοι οι βουλευτές; Σε κανένα δεν είναι όλοι.

Δεύτερο, επικαλείται δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη» για την «Τυποεκδοτική»! Καλώς έγραψε ο «Ριζοσπάστης» και κακώς έγραψε ο ίδιος τα άλλα αντί άλλων που έγραψε!

Τρίτο, επιμένει να αφήνει αιχμές για συμφωνία ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ για τον εκλογικό νόμο, χρησιμοποιώντας και την επίσκεψη Σκυλλάκου στον Σκανδαλίδη που ήταν για τους εκλογικούς καταλόγους!!!

Κρίμα, είσαι και νέος άνθρωπος...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ