Τρίτη 15 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΩΛΗΤΕΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
«Μπαλάκι» υπουργών για την πετρελαιοκίνηση

Με εκατοντάδες φρούτα και λαχανικά γέμισαν τον περίβολο του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών οι αγρότες και πωλητές των λαϊκών αγορών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί δεν τους επιτρέπεται η ελεύθερη είσοδος των πετρελαιοκίνητων φορτηγών τους στις πόλεις.

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Πωλητών Λαϊκών Αγορών καταγγέλλει τον υπουργό Μεταφορών Τ. Μαντέλη για παρελκυστική τακτική και την άρνησή του να υπογράψει υπουργική απόφαση που θα επιτρέπει στα πετρελαιοκίνητα φορτηγά κάτω των τεσσάρων τόνων να μπαίνουν στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη. Τονίζει δε, ότι ο Τ.Μαντέλης για «ψηφοθηρικούς λόγους» επιχείρησε να συμπεριλάβει στη ρύθμιση και άλλους κλάδους, με αποτέλεσμα να μη συμπεριληφθεί η διάταξη στο νόμο του υπουργείου Μεταφορών, που συζητιέται αυτές τις ημέρες στη Βουλή.

Αντιδρώντας στη διαμαρτυρία των παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών, ο υπουργός Μεταφορών «νίπτει τας χείρας του» και παραπέμπει στο ΥΠΕΧΩΔΕ, υποστηρίζοντας ότι από την προηγούμενη εβδομάδα έχει υπογράψει σχετική νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το ΥΠΕΧΩΔΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ