Τρίτη 23 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δύο της «Νίκης» στο πειθαρχικό

Στο πειθαρχικό του κόμματός του παραπέμπεται ο βουλευτής της «Νίκης» Ν. Παπαδόπουλος, ο οποίος υποστήριξε την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη από πολιτεύτρια της «Νίκης» στην Καβάλα. Αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κόμματός του, με την οποία παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό και η δράστιδα της επίθεσης, ο Ν. Παπαδόπουλος δήλωσε «κατά της βίας» αλλά διερωτήθηκε «ποιος την προκαλεί»!

«Η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία από αυτά, γιατί έβαλε την προβιά του πατριώτη. Και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες, όπου σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε! Δεν καταλαβαίνετε ότι πήγατε 100% απέναντι στην Αγία Γραφή;» πρόσθεσε στο παραλήρημά του και συνέχισε: «Οταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντηρητική πλειοψηφία, θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία οι πιστοί χριστιανοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε, θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».

Καταδικάζει το ΚΚΕ

Σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει: «Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, από μέλος του κόμματος ΝΙΚΗ μέσα σε εκκλησία. Τέτοιες ενέργειες, που παραπέμπουν σε σκοταδιστικές πρακτικές, δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως τυχαία ή μεμονωμένα γεγονότα, αλλά ως προϊόν μιας συνολικότερης αντιδραστικοποίησης του αστικού πολιτικού συστήματος, τροφοδοτώντας και αντίστοιχες αντιλήψεις και συμπεριφορές».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ