Πέμπτη 11 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Παρουσίαση της Διακήρυξης των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων της Ευρώπης για τις ευρωεκλογές

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα παρουσιάσει την Παρασκευή 12 Απρίλη, στις 9 το πρωί, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό, τη Διακήρυξη των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων της Ευρώπης για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη, την οποία επεξεργάστηκε η Ευρωπαϊκή Κομμουνιστική Δράση.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση των κομμάτων της Ευρωπαϊκής Κομμουνιστικής Δράσης, με θέμα «Η κατάσταση των εργατικών δικαιωμάτων στην Ευρώπη και οι εμπειρίες από την πάλη των κομμουνιστών».

Στη Συνάντηση θα λάβουν μέρος το Κόμμα Εργασίας Αυστρίας, το Κομμουνιστικό Επαναστατικό Κόμμα Γαλλίας, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, το Ελβετικό ΚΚ, το Κόμμα Εργατών Ιρλανδίας, το ΚΚ Εργαζομένων Ισπανίας, το Κομμουνιστικό Μέτωπο Ιταλίας, το Νέο ΚΚ Ολλανδίας, η Ενωση Κομμουνιστών Ουκρανίας, το ΚΚ Σουηδίας, το ΚΚ Τουρκίας, το Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα Φινλανδίας.

Την Κυριακή 14/4 η παρουσίαση των ευρωβουλευτών του ΚΚΕ

Εξάλλου, η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών του Κόμματος στις ευρωεκλογές του Ιούνη. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απρίλη και ώρα 11.30 π.μ. στο ξενοδοχείο «Caravel» (αίθ. «Ιλισός»).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ