Πέμπτη 11 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Συνελήφθη ο Μπέος για τις απειλές κατά του Κ. Γαργάλα

Από την κινητοποίηση στο προχτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο
Από την κινητοποίηση στο προχτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο
Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης ο Αχιλλέας Μπέος, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κώστας Γαργάλας, ο οποίος την Παρασκευή είχε δεχτεί τραμπούκικη επίθεση από τον «μασκοφόρο» δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Ζαχείλα, που ανήκει στην παράταξη του δημάρχου Βόλου.

Επιβεβαιώνοντας πως ο Αχ. Μπέος είναι ο ηθικός αυτουργός της τραμπούκικης επίθεσης του μασκοφόρου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 9 Απριλίου, ο δήμαρχος Βόλου απευθύνθηκε στον Κώστα Γαργάλα με τη φράση «βάλε μυαλό εσύ». Η συγκεκριμένη απειλή ακούγεται από το μικρόφωνο, όπως φαίνεται και στο video από τη συνεδρίαση.

Ο Μπέος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» γι' αυτή την απειλή που διατύπωσε.

Μετά τη μηνυτήρια αναφορά, που υποβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Αστυνομία από τον δημοτικό σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με το σκεπτικό απειλής της ζωής του και της οικογένειάς του, ο δήμαρχος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και με προφορική εντολή αφέθηκε ελεύθερος.

Στο ίδιο video ακούγεται ο Μπέος να βρίζει τους διαδηλωτές που είχαν πάει στη συνεδρίαση για να καταγγείλουν την επίθεση του μασκοφόρου με φράσεις όπως «μπαχαλάκηδες», «νούμερα» και άλλες αθλιότητες.

Ο δήμαρχος Βόλου ισχυρίστηκε πως στη δική του περίπτωση «θέμα σύλληψης δεν υφίσταται. Προσήλθα αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, υπέγραψα και αποχώρησα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ