Τετάρτη 27 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την Υγεία

Πρωτοβουλίες για να αναδείξουν την επικίνδυνη κατάσταση στο δημόσιο σύστημα Υγείας, τις πραγματικές αιτίες που την προκαλούν, αλλά και παράλληλα να προβάλουν τις θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ, παίρνουν οι Κομματικές Οργανώσεις σε Στερεά και Εύβοια, με θεματικές εκδηλώσεις.

  • Στη Λαμία, την Παρασκευή 29 Μάρτη, στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας, η ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητές την Ελένη Παπαγεωργίου, μέλος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ, και τον Θανάση Αδάμ, γιατρό του Νοσοκομείου Λαμίας.
  • Στην Κάρυστο, το Σάββατο 30 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο Γιοκάλειο Ιδρυμα, θα μιλήσουν η Ελένη Μπόγια, μέλος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • Στη Χαλκίδα, την Κυριακή 31 Μάρτη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση, όπου θα μιλήσουν η Δήμητρα Σταματέλου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΕΝΓΕ, και η Ζωή Χαχάμη, μέλος του ΓΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.
Στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση - συζήτηση για την κατάσταση των δημόσιων δομών Υγείας στη Δυτική Θεσσαλονίκη και την ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας του λαού για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία οργανώνει η ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ την Κυριακή 31 Μάρτη, στις 11 π.μ., στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» στη Σταυρούπολη. Θα μιλήσει ο Θανάσης Τασιούδης, υγειονομικός στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις υγειονομικών και εκπροσώπων φορέων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ