Τρίτη 24 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
Με παλμό και μαζικότητα σε πόλεις της Ελλάδας

ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Με ιδιαίτερο παλμό οργανώθηκαν από εργατικά σωματεία, επιτροπές ειρήνης και μαζικούς φορείς του λαού και της νεολαίας τις προηγούμενες μέρες σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας συγκεντρώσεις καταδίκης των επιθέσεων του ισραηλινού κράτους - δολοφόνου και συμπαράστασης στην πάλη του λαού της Παλαιστίνης.

Τη Παρασκευή 20 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκαν κινητοποίηση από σωματεία και φορείς στη Δράμα και μαχητική πορεία στο κέντρο της πόλης.

Το Σάββατο, στην Κοζάνη, η Επιτροπή Ειρήνης, εργατικά σωματεία και φοιτητικοί σύλλογοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία ζητώντας να σταματήσει η δολοφονική επίθεση του ισραηλινού κράτους - δολοφόνου στον Παλαιστινιακό λαό. Στην Ξάνθη, το Σάββατο, σε μια μαζική συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της πόλης ήχησε το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Μεγάλη αντιπολεμική συγκέντρωση, αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην πόλη των Σερρών, ενώ μαχητική πικετοφορία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στον πεζόδρομο της Κατερίνης.

Κινητοποιήσεις αλληλεγγύης αυτές τις μέρες:

  • Σήμερα, Τρίτη

Στη Λαμία, στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.

  • Αύριο, Τετάρτη

Στην Τρίπολη, στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Πετρινού.

  • Την Πέμπτη 26 Οκτώβρη:

ΞΑΝΘΗ
ΞΑΝΘΗ
Στη Βέροια, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ελιάς.

Στην Πρέβεζα, στις 7 μ.μ. στη Θεοφάνειο.


ΔΡΑΜΑ
ΔΡΑΜΑ

ΚΟΖΑΝΗ
ΚΟΖΑΝΗ

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ