Παρασκευή 8 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και περιοδείες υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

-- Στις 6.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα περιοδεύσει στο εργοτάξιο της AVAX ΑΕ στην υπογειοποίηση στη λεωφ. Ποσειδώνος στο Ελληνικό. Στις 11 π.μ., θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά στον δήμο Ελληνικού.

-- Στις 11 π.μ., ο Σωτήρης Παρίσης, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους του εργοστασίου της ΕΛΠΑΚ στη ΒΙΠΕ Πάτρας. Στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Αμαλιάδα, στο Εργατικό Κέντρο, από κοινού με τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλιδας, Βησσαρίωνα Πολύδωρα.

-- Στις 7 μ.μ. ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, και ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα παρευρεθούν στα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Ανω Τούμπα.

-- Περιοδεία στη Ζάκυνθο θα πραγματοποιήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων. Στις 9 π.μ., θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους της επιχείρησης «Ραψομανίκης». Στις 9.45 π.μ., στους εργαζόμενους της επιχείρησης «Καπαρέλης». Στις 10.30 π.μ., στο ΕΠΑΛ και στο 2ο Λύκειο. Στις 11.45 π.μ., στο Γηροκομείο. Στη 1.30 μ.μ., θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας. Στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις Βολίμες (κοινοτικό γραφείο).

-- Στις 7 μ.μ. στη Σάμο εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για τον δήμο Δυτικής Σάμου και για την Περιφέρεια, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου στο Καρλόβασι. Θα μιλήσουν η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, και ο Βασίλης Κοσμάς, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Σάμου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Κερατσίνι, θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κερατσινίου - Δραπετσώνας, στην πλατεία Πόντου, στη Χαραυγή. Θα μιλήσει ο Γιώργος Καλαμαράς, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Αττάλειας (Παναγίτσας) στον Ταύρο θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μοσχάτου - Ταύρου. Θα μιλήσουν η Εύη Γεωργιάδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Νότιου Τομέα, και η Στέλλα Βαλαβάνη, υποψήφια δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου (Ελ. Βενιζέλου 1), θα γίνει ανοιχτή σύσκεψη του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Παπάγου - Χολαργού με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Αντώνη Ρεκλείτη.

-- Στις 8 μ.μ. η «Λαϊκή Συσπείρωση» Λοκρών θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιό της στο εκλογικό της κέντρο στην Αταλάντη. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών, Θωμάς Καρατράντος, ενώ θα χαιρετίσει ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο καφέ «Συνάντησις» (Ποταμιά) θα πραγματοποιηθούν εκδήλωση - συζήτηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σουλίου και παρουσίαση του τοπικού ψηφοδελτίου της Γλυκής. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, Θοδωρής Μπρέστας.

-- Στις 8.30 π.μ. στη Σπερχειάδα, στο Συνεδριακό Κέντρο Α&Μ Ακρίδα θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου και των θέσεων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μακρακώμης, από τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Ράμμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ