Πέμπτη 6 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Στασίδι» στα ΜΜΕ οι ... αντισυστημικοί φασίστες

Νέες προκλητικές δηλώσεις Στίγκα για τον Κασιδιάρη που «δεν σκότωσε τον Φύσσα»

«Στασίδι» έχουν πιάσει οι «αντισυστημικοί» φασίστες στα ΜΜΕ, που τους βγάζουν μέρα παρά μέρα στον αέρα, τάχα για να τους «συστήσουν», λες και ο λαός δεν τους ξέρει απ' την καλή κι απ' την ανάποδη.

Χτες ήταν η σειρά του Λιάγκα να φιλοξενήσει τον μπροστινό του Κασιδιάρη και πρόεδρο του φασιστομορφώματος των «Σπαρτιατών», Στίγκα. «Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχει καλές ιδέες ο Ηλίας Κασιδιάρης. Βέβαια, δεν συμφωνώ σε όλα μαζί του, όπως συνέβαινε και με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ή τον Γιώργο Καρατζαφέρη», είπε ο Στίγκας, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έχει συναντηθεί με τον Ηλία Κασιδιάρη ούτε έχει μιλήσει μαζί του, αλλά ότι... «ποτέ δεν ήμουν αγνώμων, όταν ένας άνθρωπος μου έκανε καλό τον ευχαριστούσα και ποτέ δεν τον ξεχνάω». Και μπορεί «να μην ξέρει και να μην είδε» τον Κασιδιάρη, αλλά ξέρει ότι ο καταδικασμένος ναζιστής «δεν σκότωσε τον Παύλο Φύσσα», όπως είπε προκλητικά, με το αμίμητο φασιστο-επιχείρημα ότι δεν κράταγε το μαχαίρι, αλλά... διηύθυνε τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση. «Δεν σκότωσαν κανέναν άνθρωπο, υπήρχαν άλλες καταστάσεις. Εννοώ, ο Κασιδιάρης δεν σκότωσε τον Φύσσα. Το πρωτόδικο δικαστήριο είπε ότι διηύθυνε τη Χρυσή Αυγή, που σκότωσε τον Φύσσα», είπε.

Στο μεταξύ σε άλλο σημείο έλεγε πως «είμαστε υπέρ της Ευρωπαϊκής Ενωσης, αλλά είμαστε ευρωσκεπτικιστές, διότι αλλιώς ξεκίνησε και τώρα καταλήξαμε η ΕΕ να είναι η Γερμανία. Δεν υπάρχει αλληλεγγύη, όπως έλεγε η συνθήκη του Μάαστριχτ για την οποία πανηγυρίζαμε»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ