Πέμπτη 6 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μια ζεστή βραδιά στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ

Δημοσιογράφους και εργαζόμενους στα ΜΜΕ, ανθρώπους που συνεργάστηκαν με το ΚΚΕ στη μακρά προεκλογική περίοδο, υποδέχτηκε χτες το βράδυ το Κόμμα στην έδρα του στον Περισσό, για μια χαλαρή βραδιά με φαγητό, ποτό, καλή μουσική και συζήτηση.

Την όμορφη βραδιά άνοιξε με ένα σύντομο καλωσόρισμα η Χριστίνα Παναγιωτακοπουλου, μέλος της ΚΕ. Ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και σημείωσε ανάμεσα σε άλλα πως «θεωρήσαμε ότι είναι απαραίτητο, μετά από μια μεγάλη προεκλογική περίοδο που δώσαμε αυτήν τη μάχη, να συναντηθούμε με όλους και όλες εσάς που συνεργαστήκαμε σε αυτές τις εκλογές, με πολλούς βεβαίως για πρώτη φορά, να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά. Ξέρετε ότι το Κόμμα μας από αυτές τις εκλογές βγήκε ιδιαίτερα ενισχυμένο, ιδιαίτερα εδώ στην Αττική, όπου είναι τρίτο κόμμα και με πολλούς βουλευτές, πολλούς για πρώτη φορά, που είναι σήμερα εδώ ανάμεσά μας». Και πρόσθεσε: «Από αυτήν την εκλογική μάχη, βεβαίως, και από αυτό το θετικό βήμα που έγινε, εμείς παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ορμή και για τις επόμενες μάχες που έχουμε μπροστά μας, όπως για παράδειγμα για τη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών που θα δώσουμε τον Οκτώβρη. Και με την ευκαιρία αυτή, να σας πούμε ότι είναι σήμερα μαζί μας ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα, και ο Νίκος Αμπατιέλος, βουλευτής Α' Πειραιά και υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο του Πειραιά».


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ της, Δ. Κουτσούμπα, ο οποίος συνομίλησε με τους καλεσμένους, καθώς επίσης οι βουλευτές Αττικής του Κόμματος και ο βουλευτής Επικρατείας Θ. Παφίλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ