Παρασκευή 17 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Παρουσιάστηκαν η υποψήφια δήμαρχος και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ

Η Αναστασία Ποικιλίδου
Η Αναστασία Ποικιλίδου
Με μεγάλη επιτυχία και σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας υποψήφιας δημάρχου Καλαμαριάς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Αναστασίας Ποικιλίδου, και των υποψήφιων βουλευτών Α' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ από την Καλαμαριά.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιάννης Δελής, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στη δράση του Κόμματος για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον λαό. Ανέδειξε ότι ο στόχος για την επόμενη μέρα είναι «ο λαός δυνατός, με ισχυρό ΚΚΕ και αδύνατη η όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση».

Στην εκδήλωση παρέμβαση έκανε ο Νίκος Τσακλίδης, εργαζόμενος της «Hellenic Train», μέλος της ΔΕΣΚ, ο οποίος αναφέρθηκε στο έγκλημα στα Τέμπη, στις εγκληματικές ευθύνες διαχρονικά των κυβερνήσεων και των εταιρειών και στις συνέπειες της ιδιωτικοποίησης του σιδηρόδρομου.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Βικέντιος Αντωνάκης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καλαμαριάς από το 2012, κάλεσε στο βήμα την Αναστασία Ποικιλίδου, νέα υποψήφια δήμαρχο Καλαμαριάς.

Ο Βικέντιος Αντωνάκης ανέδειξε την αγωνιστική στάση των εκλεγμένων στο Δημοτικό Συμβούλιο κομμουνιστών όλα αυτά τα χρόνια, για τα ζητήματα που απασχολούν τον λαό της Καλαμαριάς και παρουσιάζοντας την νέα υποψήφια δήμαρχο σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «το Κόμμα έχει συνέχεια στην Καλαμαριά».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση - χαιρετισμό της Αναστασίας Ποικιλίδου, η οποία ανέδειξε το πώς το ΚΚΕ με συνέπεια και σταθερότητα υπερασπίζεται τα δίκια των εργαζομένων και όλου του λαού και στην περιοχή.

Παραβρέθηκαν οι προηγούμενοι υποψήφιοι δήμαρχοι Καλαμαριάς, Σοφία Τεμεκενίδου και Δαμιανός Παπαδόπουλος.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ από την περιοχή της Καλαμαριάς είναι: Κώστας Ζαμπέτογλου, 48 χρόνων, χημικός, με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Χημεία Περιβάλλοντος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στην ΕΥΑΘ. Αναστασία Ποικιλίδου, 27 ετών, ιδιωτική υπάλληλος, εργαζόμενη σε εταιρεία logistics, δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Καλαμαριάς. Κυριάκος Τσαούσης, 41 ετών, αντιπρόεδρος Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών - Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ), μέλος της διοίκησης του ΕΚΘ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό - Τουρισμό.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ