Τετάρτη 27 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το ΚΚΕ ο μόνος εξαρχής συμπαραστάτης τους

«Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το θέμα, με την κύρωση της σύμβασης στη Βουλή που έδινε τα δικαιώματα εκμετάλλευσης στην TVX, μέχρι σήμερα, το ΚΚΕ έχει σταθεί δίπλα στον αγώνα αυτού του τόπου, της Βόρειας Χαλκιδικής, για την αποτροπή αρχικά της μεταλλουργίας χρυσού και τώρα της υποσκαφής της Στρατονίκης», ανέφερε στην παρέμβασή του ο Τ. Παπαγεωργίου, μέλος της Επιτροπής Αγώνα. Και πρόσθεσε: «Είστε η πρώτη αρχηγός κόμματος που έρχεται σε αυτό τον τόπο. Το νιώθουμε τιμή και επειδή έχουμε το καλό ποδαρικό που κάνατε στην Ολυμπιάδα και την καλή κατάληξη της ιστορίας, πιστεύουμε ότι κι εδώ το ποδαρικό σας θα είναι καλό και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, αυτός ο εφιάλτης θα λείψει».

«Η παρουσία σάς τιμά τον αγώνα και επιβεβαιώνει το δίκιο μας», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Σταγείρων - Ακάνθου Π. Τομές, και τόνισε πως δεν είναι απαραίτητη η ενημέρωση γύρω από το πρόβλημα, αφού το ΚΚΕ και οι εκπρόσωποί του, γνωρίζουν και ήταν αυτοί που έδωσαν πρώτα το χέρι βοήθειας στον αγώνα τους.

«Εμείς θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σας. Να στηρίζουμε τον αγώνα σας», δήλωσε ο Π. Γουρλομάτης, γραμματέας της ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ. Σημείωσε όμως πως πρέπει μέσα από αυτές τις συγκρούσεις, να βγαίνουν συμπεράσματα. «Θα πρέπει να ξεχωρίζουμε ποιοι είναι μαζί μας, και ποιοι εναντίον μας». Και κατέληξε: «Το δικό σας φαινόμενο δεν είναι το μοναδικό. Εχετε όμως κάτι πολύ σημαντικό. Εχετε αποφασίσει να αγωνιστείτε. Είμαι βέβαιος ότι θα νικήσετε. Και εσείς και τα παιδιά σας θα ζήσετε όπως έχετε επιλέξει».

«Κι εμείς να βοηθήσουμε να βγει και ένας εκπρόσωπος του ΚΚΕ από το νομό μας», απάντησαν ορισμένοι από τους κατοίκους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ