Τετάρτη 27 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ποδοσφαιρικά...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Ε, ΚΑΛΑ, δεν περιμέναμε τώρα τα επεισόδια στο γήπεδο της Λεωφόρου, για να καταλάβουμε την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου! Οι αγριότητες στο χώρο των γηπέδων είναι αρκετά συχνές και ιδιαίτερα σχετικές με την... αγριότητα των οικονομικών συμφερόντων που διακυβεύονται.

Και βέβαια ο διάλογος στον οποίο υποχρεώθηκε να μπει η κυβέρνηση μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκού (που ήταν μέσα στα επεισόδια), είναι ενδεικτικός των εμπλοκών και των υποχρεώσεων.

Φυσικά όταν συντηρεί κανονικότατα η κυβέρνηση Σημίτη όλη αυτή την κατάσταση, μετά δεν μπορεί να κάνει πίσω. Οπότε τώρα ας βρουν άκρη μεταξύ τους. Το μόνο καλό είναι πως έχει αρκετή πλάκα η υπόθεση των μεταξύ τους δηλώσεων.

Εστω κι αν το θέαμα της Λεωφόρου μόνο αστείο δεν ήταν και φυσικά προκαλεί κάθε νοήμονα πολίτη. Μην αμφιβάλλετε ότι θα δούμε και χειρότερα στο μέλλον.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ βαρόνων χθες, ανάμεσα στον υπουργό Αμυνας Γιάννο Παπαντωνίου και τη Βρετανίδα υφυπουργό Εξωτερικών βαρόνη Σίμονς. Φυσικά ο Γιάννος δεν έχει τίτλο, έχει όμως τα κονδύλια του υπουργείου Αμυνας. Ξέρετε ποια λέμε, αυτά που πληρώνει ο Ελληνας φορολογούμενος.

Και φυσικά γι' αυτά συζήτησαν όπως άλλωστε δήλωσαν και μετά τη συνάντηση. Διότι κι άλλοι εξοπλισμοί βρίσκονται ενόψει και φυσικά σε τέτοια θέματα οι «σύμμαχοί» μας δίνουν ιδιαίτερη σημασία.

Ο προσανατολισμός (δηλαδή οι ανάγκες του ΝΑΤΟ) μπορεί να είναι δεδομένος για τους εξοπλισμούς, ο προμηθευτής όμως δεν είναι πάντα δεδομένος και οι διάφοροι «σύμμαχοι - παραγωγοί» θεωρούν ότι πάντα έχουν δικαίωμα στην «πίτα».

ΤΡΙΑΝΤΑ χιλιάδες θέσεις εργασίας καταργεί η εταιρία στην οποία παραδόθηκαν τα χυδρομεία της Βρετανίας χωρίς μάλιστα τον παραμικρό ενδοιασμό. Λέτε να έχουν δισταγμούς αυτοί που θα αναλάβουν τα δικά μας ταχυδρομεία τα οποία ως γνωστόν βρίσκονται σε διαδικασία εκποίησης;


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ