Παρασκευή 24 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα

Η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ συνεχίζει το πλατύ πολιτικό άνοιγμα σε χώρους δουλειάς, λαϊκές γειτονιές, χώρους Εκπαίδευσης και νεολαίας.

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 2 μ.μ., ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος της ΚΕΟΕ, θα επισκεφτεί το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Εταιρειών της ΤΟ Χρηματοπιστωτικού καλεί σε εκδήλωση στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι (πεζόδρομος, Εθνικής Αντιστάσεως 33), με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, πόλεμοι τον 21ο αιώνα! Γιατί; Τι φταίει; Τι μπορεί να κάνει ο λαός;». Θα μιλήσει ο Γιώργος Κουφός, μέλος του Γραφείου της ΤΟ Χρηματοπιστωτικού.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Οικοδόμων Κέντρου Αθήνας καλεί σε σύσκεψη, στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος). Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Εξαρχείων και Νεάπολης Εξαρχείων καλούν σε σύσκεψη στο βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Εποχή». Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Την Κυριακή 26 Ιούνη

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Λαυρεωτικής καλεί σε συγκέντρωση, στο θεατράκι Ρεμίζας, στο Λαύριο. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

Βιβλιοπαρουσιάσεις

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Παιανίας και Γλυκών Νερών καλούν σε παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», επιμέλειας του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ, «Πολιτική Προστασία από ποιον για ποιον. Οι θέσεις του ΚΚΕ στον αντίποδα της στρατηγικής του κεφαλαίου», στην πλατεία Δημαρχείου Γλυκών Νερών. Την παρουσίαση θα κάνει η Εύη Γεωργιάδου, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ και της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Alpha Bank και Τράπεζας της Ελλάδος της ΤΟ Χρηματοπιστωτικού καλούν σε παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ, «1922. Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στο Μουσείο Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ, Αγίων Ασωμάτων 31, Θησείο). Την παρουσίαση θα κάνει ο Παναγιώτης Κετσιετζής, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής.

Αύριο, Σάββατο 25 Ιούνη

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Αγ. Στεφάνου και βόρειων χωριών καλεί σε παρουσίαση της έκδοσης «1922. Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στην πλατεία Ποντιακού Ελληνισμού (λεωφ. Λαμπράκη και Ρόδων), στη Δροσιά. Την παρουσίαση θα κάνει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Ραφήνας, Πικερμίου, Ν. Μάκρης και Μαραθώνα καλούν σε παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ, «1922. Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στην κεντρική πλατεία Ραφήνας. Την παρουσίαση θα κάνει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ