Παρασκευή 24 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ημερίδα της ΕΕΔΥΕ

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), στο πλαίσιο της πολύμορφης δράσης που αναπτύσσει ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη στις 29 και 30 Ιούνη, οργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 29 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στον εξωτερικό χώρο του Μουσείου Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ, Αγ. Ασωμάτων 31, στάση ΗΣΑΠ «Θησείο»).

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει:

Εισήγηση εκ μέρους της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, από την Ελπίδα Παντελάκη, γενική γραμματέα της ΕΕΔΥΕ, καθώς και τις ακόλουθες παρεμβάσεις:

«Η εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους», από τον Νίκο Παπαναστάση, αντισυνταγματάρχη ε.α., βουλευτή του ΚΚΕ, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.

«Ιμπεριαλιστικές συμμαχίες και ανταγωνισμοί. Ο ρόλος του Διεθνούς Δικαίου», από τον Αντώνη Αντανασιώτη, δικηγόρο, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.

«ΝΑΤΟ: Εξοπλισμοί και αποστολές εκτός συνόρων», από τον Χρήστο Σαλταπήδα, πλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού ε.α.

«Πλευρές της παρέμβασης του ΝΑΤΟ στα πανεπιστήμια και στα ερευνητικά κέντρα», από τον Μάνο Σαριδάκη, καθηγητή Θεωρητικής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Μπέιλορ του Τέξας (ΗΠΑ), κύριο ερευνητή Θεωρητικής Φυσικής στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org