Παρασκευή 24 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή 24 Ιούνη, περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Λεωνίδα Στολτίδη. Στις 2 μ.μ. συνάντηση με εργαζόμενους στο εργοστάσιο εμφιάλωσης «Ξυνό Νερό» και στις 4 μ.μ. συνάντηση με αγρότες του κάμπου Σαριγκιόλ στο Μαυροδένδρι Κοζάνης.

Αύριο, Σάββατο 25 Ιούνη στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών η ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Εργατικά ατυχήματα - Υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς. Οργάνωση και αγώνας η απάντησή μας. Συμπορευόμαστε με το ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Χρήστος Παπάζογλου, ιατρός Εργασίας, μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Την Δευτέρα 27 Ιούνη, στις 8 μ.μ., η Τομεακή Οργάνωση Νοτιοδυτικών- Περιστερίου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση- Παρουσίαση της έκδοσης του Τμήματος Υγείας- Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ: «Πανδημία Covid - 19: Ο καπιταλισμός στην δύση του», στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι (θεατράκι έναντι ΟΤΕ). Την έκδοση θα παρουσιάσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας. Θα προλογίσει η Αλεξάνδρα Τσιρογιάννη, πρ. Πρόεδρος της ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας, Βιοπαθολόγος, Διευθύντρια του Τμήματος Ανοσολογίας - Ιστοσυμβατότητας ΓΝ «Ευαγγελισμός».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org