Παρασκευή 8 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δραστηριότητα με θέμα τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο
Στην Αττική

Αύριο Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ στην 1η και 7η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Αργεντινής (Παναθήναια). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Αγ. Στεφάνου και Βόρειων Χωριών καλούν σε σύσκεψη στον Βαρνάβα, στην ταβέρνα του Τσίρκα. Θα μιλήσει ο Κώστας Γιαννόπουλος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Βόρειου Τομέα.

Την Κυριακή 10 Απρίλη

-- Στις 11 π.μ., η Κομματική Επιτροπή Ενέργειας της Τομεακής Οργάνωσης Βιομηχανίας Αττικής καλεί σε εκδήλωση στο Θεατράκι του ΟΤΕ (πλατεία Εθνικής Αντίστασης, Περιστέρι) με θέμα «Ο "πράσινος" ενεργειακός πόλεμος και η έκρηξη της ενεργειακής φτώχειας. Οργανώνουμε τη λαϊκή αντεπίθεση, φωτίζουμε τη σοσιαλιστική διέξοδο». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης καλεί σε συγκέντρωση στο Πευκοδάσος Ζωοδόχου Πηγής (λεωφ. Δημοκρατίας). Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Παρασκευή

-- Η ΚΟΒ Δημόσιας Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας οργανώνει σύσκεψη στις 6.30 μ.μ., στην Αίθουσα Νερού στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στη Φλώρινα, στην κεντρική πλατεία στις 7 μ.μ. θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.

Αύριο Σάββατο

-- Στην Αλεξανδρούπολη, στις 6.30 μ.μ. στον πεζόδρομο της Ακαδημίας πολιτική συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Εβρου, με ομιλητή τον Διονύση Κλάδη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Την Κυριακή 10 Απρίλη

-- Σύσκεψη στο Λιτόχωρο, στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα του ΚΑΠΗ. Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοΐου οργανώνει πολιτική συγκέντρωση στις 11 π.μ. στην πλατεία Μακεδονομάχων (Βόρεια Παραλία). Θα μιλήσει ο Γιάννης Κανάτσιος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Γερμανίας οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Καμία εμπλοκή!», στις 5 μ.μ. ώρα Γερμανίας, στην Κολωνία, στην Alteburg, Alteburger Str. 139, 50968 Kοln.

-- Στο Αγρίνιο, στις 7 μ.μ., στην παλιά λαχαναγορά, συγκέντρωση με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Στη Νάξο, στις 11 π.μ. στην πλατεία Παλιού Δημαρχείου στην παραλία θα μιλήσει η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ.

Εκδηλώσεις της Περιφερειακής Οργάνωσης ΑΕΙ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕΠλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο οργανώνει το επόμενο διάστημα η Περιφερειακή Οργάνωση ΑΕΙ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ. Μεταξύ άλλων:

Σήμερα Παρασκευή στις 6 μ.μ, οι Τομεακές Οργανώσεις ΝΟΠΕ πραγματοποιούν εκδήλωση στην Αίθουσα Α' (ισόγειο της ΝΟΠΕ) με τίτλο «Ο πόλεμος της προπαγάνδας και η προπαγάνδα του πολέμου». Θα μιλήσουν ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Δημήτρης Μαβίδης - Πέσιτς, δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη».

Την Κυριακή 10 Απρίλη στις 6 μ.μ., στην αίθουσα τελετών του ΠΑΜΑΚ, εκδήλωση με τίτλο «Μύθοι και Αλήθειες για τον πόλεμο στην Ουκρανία». Θα μιλήσουν ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, και ο Λευτέρης Μαμάτας, καθηγητής του ΠΑΜΑΚ και στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ