Παρασκευή 8 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια του ΕΛΑΣ

-- Εκδήλωση τιμής και μνήμης το Σάββατο 9 Απρίλη, στις 6 μ.μ., διοργανώνουν στο κάστρο της οδού Μπιζανίου (Μπιζανίου 10, Καλλιθέα), οι ΚΟ Καλλιθέας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ για τα 80χρονα του ΕΛΑΣ. Θα μιλήσει η Ελευθερία Πελέκη, μέλος του ΤΓ της ΤΟ Νοτίων Συνοικιών του ΚΚΕ.

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις ΚΚΕ Ζωγράφου και το παράρτημα Ζωγράφου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν στην εκδήλωση τιμής και μνήμης των πέντε Κρεμασμένων Αγωνιστών και όλων των ηρώων της Εθνικής Αντίστασης στου Ζωγράφου, την Κυριακή 10 Απρίλη. H εκδήλωση περιλαμβάνει: Ιστορικό περίπατο, με αφετηρία την κεντρική είσοδο της Πανεπιστημιούπολης, Ούλωφ Πάλμε και Τσάφου, ώρα 10.30 π.μ. Κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Πέντε Ηρώων (Παπαδιαμαντόπουλου και Ξενίας, ΑΛΕΞ) με προσυγκέντρωση στις 12 μ. στο μνημείο Ηρώων Ζωγράφου.

-- Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΛΑΣ και της ματαίωσης της επιστράτευσης στα κάτεργα της Γερμανίας διοργανώνει την Κυριακή 10 Απρίλη, στις 11 π.μ. στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21 Πειραιάς), το Παράρτημα Πειραιά της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ