Πέμπτη 7 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δραστηριότητα με θέμα τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο
Στην Αττική

Το Σάββατο 9 Απρίλη

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ στην 1η και 7η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Αργεντινής (Παναθήναια). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Αγ. Στεφάνου και Βόρειων Χωριών καλούν σε σύσκεψη στον Βαρνάβα, στην ταβέρνα του Τσίρκα. Θα μιλήσει ο Κώστας Γιαννόπουλος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Βόρειου Τομέα.

Την Κυριακή 10 Απρίλη

-- Στις 11 π.μ., η Κομματική Επιτροπή Ενέργειας της Τομεακής Οργάνωσης Βιομηχανίας Αττικής καλεί σε εκδήλωση στο Θεατράκι του ΟΤΕ (πλατεία Εθνικής Αντίστασης, Περιστέρι) με θέμα «Ο "πράσινος" ενεργειακός πόλεμος και η έκρηξη της ενεργειακής φτώχειας. Οργανώνουμε τη λαϊκή αντεπίθεση, φωτίζουμε τη σοσιαλιστική διέξοδο». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης καλεί σε συγκέντρωση στο Πευκοδάσος Ζωοδόχου Πηγής (λεωφ. Δημοκρατίας). Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ.

Σε άλλες περιοχές

-- Η ΚΟΒ Δημόσιας Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας οργανώνει σύσκεψη αύριο, Παρασκευή στις 6.30 μ.μ., στην Αίθουσα Νερού στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Κυριακή 10 Απρίλη

-- Σύσκεψη στο Λιτόχωρο, στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα του ΚΑΠΗ. Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ.

-- Η ΤΕ Καστοριάς - Βοΐου οργανώνει πολιτική συγκέντρωση στις 11 π.μ. στην πλατεία Μακεδονομάχων (Βόρεια Παραλία). Θα μιλήσει ο Γιάννης Κανάτσιος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.

-- Η ΤΕ Γερμανίας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Καμία εμπλοκή!», στις 5 μ.μ. ώρα Γερμανίας, στην Κολωνία, στην Alteburg, Alteburger Str. 139, 50968 Kοln.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ