Σάββατο 26 Σεπτέμβρη 2020 - Κυριακή 27 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Συσκέψεις και εξορμήσεις με το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ πραγματοποιούν Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται οι εξής εκδηλώσεις:

Το Σάββατο 26 Σεπτέμβρη, η Τομεακή Επιτροπή Ικαρίας - Φούρνων του ΚΚΕ καλεί σε πολιτική εκδήλωση - συζήτηση, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ευδήλου, με θέμα «Στις κρίσιμες ώρες, είναι κρίσιμη η παρέμβαση του λαού». Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

Την Κυριακή 27 Σεπτέμβρη:

-- Στις 11 π.μ., σε εκδήλωση στον Χορτιάτη (Κοινοτικό Κατάστημα - αίθουσα Ι. Μανωλεδάκης) θα μιλήσει ο Θόδωρος Ιγνατιάδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θεματική ομιλία θα γίνει από την Χρύσα Κοφίνα, καθηγήτρια στο 3ο Γυμνάσιο Χορτιάτη, με θέμα «Η εκπαιδευτική διαδικασία και η προστασία της υγείας μαθητών - γονιών στο επίκεντρο. Συζητάμε για τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις εν μέσω πανδημίας και έναρξης της σχολικής χρονιάς στην περιοχή του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη».

-- Στις 11 π.μ., σε εκδήλωση στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ. Θεματικές ομιλίες θα γίνουν από την Ντίνα Μώραλη, εκπαιδευτικό και δημοτική σύμβουλο Θερμαϊκού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», με θέμα «Παιδεία: Προβλήματα και διεκδικήσεις εν μέσω πανδημίας στην περιοχή του δήμου Θερμαϊκού», και από την Ελένη Μπακιρλή, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ και μέλος του ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ, με θέμα «Υγεία: Με αφορμή την πανδημία, προβλήματα και διεκδικήσεις στην περιοχή του δήμου Θερμαϊκού».

Τη Δευτέρα 28 Σεπτέμβρη:

-- Στη 1 μ.μ., ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το Μηχανοστάσιο του Α. Ι. Ρέντη για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε εκδήλωση στο Αλσος Αγίου Τρύφωνα Θεσσαλονίκης στο Κιόσκι (είσοδο Θέρμης από Χαριλάου) θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θεματικές ομιλίες θα γίνουν από την Σοφία Κυριακίδου, μέλος του ΔΣ της Β' ΕΛΜΕ και μέλος της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα «Παιδεία: Προβλήματα και διεκδικήσεις εν μέσω πανδημίας στην περιοχή του δήμου Θέρμης», και από την Ελένη Μπακιρλή, μέλος του ΔΣ των εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ και του ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ, με θέμα «Υγεία: Με αφορμή την πανδημία, προβλήματα και διεκδικήσεις στην περιοχή του δήμου Θέρμης».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ