Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής»

Πιστό στο ραντεβού του με τους επισκέπτες του Φεστιβάλ, το βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» έχει πάρει τη θέση του στο χώρο. Με τις απαραίτητες προσαρμογές, πιο περιορισμένη έκταση, πλεξιγκλάς στα ταμεία και αντισηπτικά διαθέσιμα για όσους βρίσκονται πίσω και μπροστά από αυτά, υποδέχθηκε εκατοντάδες κόσμου.

Οι έκτακτοι περιορισμοί μπορεί να έχουν μειώσει τους τίτλους και να αφορούν κυρίως νέες εκδόσεις και βιβλία σε προσφορά, δεν συνέβη όμως το ίδιο με το ενδιαφέρον του κόσμου. Ανάμεσα στους τίτλους που τράβηξαν την προσοχή περιλαμβάνονται η έκδοση που έχει επιμεληθεί το Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ για την Επανάσταση του 1821 και τις απαρχές του ελληνικού αστικού κράτους, και οι εκδόσεις της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ «Σοσιαλισμός, η απάντηση για τον 21ο αιώνα» και «Μια πρώτη γνωριμία με την επαναστατική θεωρία».

Παράλληλα, στους ενδιαφερόμενους διατίθενται ειδικά διαμορφωμένο φυλλάδιο με τις προσφορές της «Σύγχρονης Εποχής» και αντίστοιχο έντυπο παραγγελίας, δίνοντας τη δυνατότητα να παραλάβει κάποιος τα βιβλία που θέλει στο σπίτι του. Στο βιβλιοπωλείο γίνονται εγγραφές και ανανεώσεις συνδρομητών για τα βιβλία της «Σύγχρονης Εποχής», την ΚΟΜΕΠ και τον «Ριζοσπάστη».




Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ