Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι

Τη σκυτάλη στη σκηνή μετά τον Χριστόφορο Ζαραλίκο πήρε ο Γιώργος Μαργαρίτης, πιστός στο ραντεβού του με το Φεστιβάλ. Μαζί του στη σκηνή τη συναυλία άνοιξαν ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και η Φρατζέσκα Μιχαήλ.

«Καλή βραδιά απόψε», είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης ανεβαίνοντας στη σκηνή και μετέφερε στο Φεστιβάλ χαιρετισμούς από πολύ κόσμο που όπως είπε επικοινώνησε μαζί του και από την επαρχία ακόμα, ενώ ευχήθηκε «καλούς αγώνες, καινούργιους αγώνες!».

Από την επιτυχία του «Πεθαίνω για σένα», σε μουσική του πρόσφατα χαμένου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, την «Αννα της Κοκκινιάς» σε δικούς του στίχους να τραγουδά τον μόχθο μιας γυναίκας που «σε σπίτια πάει και καθαρίζει, όσο δουλεύει πάντα ελπίζει», τους «Δρόμους του πουθενά», το «Μα τι λέω» κι άλλες επιτυχίες του που τραγουδάνε τους πόνους της καρδιάς, έκανε τον κόσμο να τραγουδάει μαζί του και να... «παλεύει» να μείνει καθιστός στις καρέκλες.

Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά που έκανε στο ξεκίνημά του στη μουσική και σε επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών τότε, και το πώς υποδέχονταν τους νέους καλλιτέχνες, για να τονίσει: «Ο κόσμος εδώ έχει τέτοιο μεγαλείο μέσα του που αγαπάει τα πάντα!».



Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ